Transfer blama

1. Hujo je postavio krucijalno pitanje.

2. Pa što je onda kačiš ovde, mesto da je jeebeš?

Јебига, није толиика курва... :)

3. Brate, pre dve godine nije ni dobila, a kamoli se jebala. Daj molim te.
    @Eddie: Možda samo prati defke, ne očajavaj!

4. A to potenciranje i meni ide na kurac, mislim pričam generalno, ali nju svi redom pitaju koje knjige čita i koje bi im preporučila, to je jebeni sajt za odgovaranje na pitanja :)

5. Јебига, није толиика курва... :)
    ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХХА Спустио си сам себе

6. Јебига, није толиика курва... :)

Какво покопавање самога себе. :)) Шта као, није довољно да би и са тобом била? :))

7. Постоје девојчице које прву менструацију добију још у петом разреду... Не видим проблем... Али ајде, да не спемујемо и да јој не придодајемо толико пажње...

8. Ljudi, mislim da je namerno potkopao sam sebe.

9. Не мора да добије да би се јебала.

10. GB, imaš PVT, da ne širim priču ovdje.

11. ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХХА Спустио си сам себе

Нисте чули за шале на свој рачун??? :)

12. Al su se svi uprpili kad je došao Peki :D

13. Al su se svi uprpili kad je došao Peki :D

А реално, и нас двојица расправљамо кад девојчице добијају прву менструацију... :)))

14. и даље неверуем у причу да се девојчице од 12/13 година јебу осим ако су циганке (извините роми). како знаш? си је гледо док се јебе ил ти реко ортак који иде по школи и баронише тако?

15. aurora072
    Ne verujem da ovo ima igde internetski dokumentovano jer bi već kružilo okolo, uglavnom...
    Devedeset i koje u onom ludilu inflacije išao je kviz na Trećem kanalu, ne sećam se naziva, ali na onu foru kad supružnici odgovaraju na pitanja koliko šatro poznaju jedno drugo, znači odgovori im trebaju biti na- Šta On najviše voli da jede, Šta Ona najviše voli da sluša i slične gluposti. Kviz sranje kroz gusto granje, al hajd. Dvoje došlo do finala, nagrada bila, ako se sećam Jugo jebeni, nemaština je svuda, zuvar svaki dinar. Odgovaraju oni, on u nekoj tzv.gluvoj kabini, ona u studiju i pitanje je bilo GDE VAŠ SUPRUG NAJVIŠE VOLI DA VODITE LJUBAV, pitaju njega, on kaže- U autu ili tako nešto, ne sećam se, klasika neka, i sad pitaju nju a ona će- U ČMAR!!!
    Jugo je Jugo, jebi ti to.
    Ja bih im dala samo zbog provale, ali pukoše ljudi jer nisu identično odgovorili.

ПЛАЧЕМ :)

16. Спаковао би јој га , што би се рекло , без пардона ....

17. I to je neko iskustvo. Otići u zatvor u Milanu, sad će moći Radojka da priča po selu kako je tamo u zatvoru. lolol

18. Човек уопште није за трансфер... Говори истину...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.