Transfer blama

1. lololo Pekisa sta ti slusas :)

2. Замало да личи, а и 10 година млађи ЛОЛ

Ja sam 100% siguran da ovaj lik gore ima više od 2 godine, tako da je nemoguće da je 10 godina mlađi od tebe.

3. FACEBOOK je upravo izdao njihov cenovnik za članstvo. $ 9.99 mesečno za Gold Member USLUGE, $ 6.99 mesečno za usluge Silver member članstva, $ 3.99 mesečno za Aktivnog člana USLUGE, besplatno će Vam biti ako kopirate i nalepite ovu PORUKU pre ponoći večeras. Kada se prijavite SUTRA UJUTRU od Vas će biti zatraženo DA PLATITE INFO ... To je zvanično, objavljeno je čak i na vestima. Facebook će početi da naplaćuje ZBOG nove promene PROFILA. Ako kopirate ovo na vašem ZIDU vaš logo će se okrenuti PLAVA i Facebook će biti besplatni za vas. MOLIM DA DELITE ovu poruku AKO NE UČINITE TO Vaš nalog će biti obrisan ukoliko ne budete plaćali

fejs status neke curke

4. Stavljam sebe jer sam naseo na "Radoznalo magare". Bilo me blam samog sebe.

5. Како би' изгазио овог лика да знам ко је... ццц... брука!

cekaj sto da ga gazis? a ovaj je ispao faca nece da ceka operatera nego cepa odmah na engleski zna da se tamo ne ceka il se ceka dva min maksimum... jebi konja bre !!!

6. Ок, начи колко год мислио да није кул качити туђе профиле, ово сам морао поделити. Погледајте јој инфо, ово треба у уџбенике да иде!

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001606711246

7. Simpati, de ne kenjaj. Euro dance je prejak

8. Kako kome, pesma je kul, a ples mi je šici mici.

9. Eee, stara dobra vremena kad si mogao da paradiraš ćebetom na tv-u, sad moraš da budeš obrijan i izdepiliran ko egipatski sveštenik.

A ples, jbg onda je bilo popularno.

10. АХАХАХХААХАХХА

11. http://vukajlija.com/forum/teme/33495-vukajlija-kup-oktobar-2011-prva-grupa-7-parova-kvalifikacija-u-subotu-1-10-teme-se-dele-u-petak-30-9-u-podne-raspored-na-temi-za-informacije?strana=42#post_1614967

znaci blam me uhvati svaki put kad vidim da je dzela aktivan na nekoj temi. skoro uvek je neko nadmetanje u pitanju, on se prijavi i onda se primi kao siroce na kiselo mleko, ostavlja 459 komentara, uvek ima nesto da mu nije jasno, pita kad ce da pocne. imam utisak da on ode ranije da spava samo da bi sto pre dosao taj dan. tako bi sa haxball/om tako i sa ovime.

12. Вучице, зашто се овако лепа, згодна и еманципована девојка по имену Лана нашла овде?

А не код мене рецимо..

13. Sim, to moraš nju da pitaš. :))))

14. Svarog.
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.