Transfer blama

1. Sim, to moraš nju da pitaš. :))))

Не врдај него одговори на први део питања, зашто је она трансфер_

Питао сам је малопре, рекла је да ће доћи до мене да ми лично објасни. У четвртак вече.

2. Danas u dvouglu bio neki iz dveri, i neki glavni gej ovde
    ouuuvaj prica nekim polu-retardiranim gej naglaskom, a ovaj slozio neku facu, i na svako pitanje odgovara kako sistematski unistavaju zdravu porodicu.
    ne zna se ko je veci transfer

3. U novoj verziji Facebooka, imate mogućnost da obeležite datum kada ste bili bolesni, polom'li nogu, ruku ili bilo koju kost u telu, kao i da obeležite svaku svoju operaciju. Iz pouzdanog izvora sam saznao da je Mark Zukeberg već obeležio datum svoje lobotomije.

Naravno, imate mogućnost i da uploadujete sliku svake vaše operacije i polomljene kosti.
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/320958_2476935964350_1281011452_3006796_1022238447_n.jpg

U sledećoj verziji:
    Mogućnost uploadovanja urino kulture i uzorka stolice. Podelite prave stvari sa vašim prijateljima!

4. Дејс нема Фејс и много му је драго!

5. Каће то код мене? Имам богату историју болести коју оћу да поделим с другима.

6. Jedva čekam da Anonimusi obore fejs. Buahahahahaha

7. Ja sam danas podesio sebi i Filozofu.
    Inače, koće ko da kupi Filozofovu šifru od fejsa? Džast kiding. ;)

Sviđa mi se izgled, timeline i to što postoje dva zida, gde odvaja stvari koje ti postaviš od stvari koje ti postavljaju aplikacije i sam fejs.
    http://img24.imageshack.us/img24/8152/fullscreencapture928201.jpg

Ali kada sam video nove opcije...

8. Serem se na sve promene, apsolutno sve, ja sam se tek navikao na ovaj čet a oni uvode skroz drugi izgled...

9. Čet je bio samo uvertira za ovo. Još na F8 su najavili ovaj koncept. Zvanično, novi fejs startuje 4. Oktobra.

10. A jesu li uveli opciju da se napiše kad sam imao stomačni virus? Mislim da bih to popunio lolo

11. kostic moderise i na fejsu.

jebeim mamu stalno nesto seru i mjenjaju, najbolje je bilo prije 2-3 godine, turis sliku, turis link, komentarises i cao....

12. Naravno, ima "Preboleo bolest", što mu dođe kao tema "razno".

13. Nove opcije:

Work and Education
    Add a Job…
    Graduated…
    Military Service…
    Family and Relationships
    Got Engaged…
    Got Married…
    Add a Child…
    Add a Pet…
    Lost a Loved One…
    Living
    Moved…
    Mought a Home…
    Add a Roomate…
    Add a Vehicle…
    Health and Wellness
    Broke a Bone…
    Had Surgery…
    Overcome an Illness…
    Milestones and Experiences
    Learned a Language…
    Got a Licence…
    Traveled…
    Achievement and Award…

14. najbolje je bilo prije 2-3 godine, turis sliku, turis link, komentarises i cao....

Najbolji telefoni su bili oni koji su služili samo za pozive.

Sve mora napredovati, mora se menjati. Inače će postati monotono i ljudi će naći nešto drugo. Sve se razvija i ide napred. Što se tiče vizuelne strane fejsa, sve mi je kul. Ali ove opcije... Malo su previše.

15. kontam da ce onda za koji mjesec da uvedu da mozes sam da dodas nesto od toga, pa ce da se stavlja "moj prvi put", "moj prvi put u rc", "moj prvi put sa kinezima" itd itd
    ne da su smorili negooo....

16. Stefane škk?

Da, to je bila i moja prva reakcija.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.