Transfer blama

1. Do sad nisam imala razloqa da qasim fb... ali ovo.

2. Kod FB-a je privatnost sve transparentnija. Sada se svima vidi wall. Doduše, ne statusi i slike, ali sve ostalo, da. A još i ove opcije... Strašno. Razmišljam da posle 3 i po godine korišćenja FB-a konačno ukinem isti.

3. Ja brišem iz prijatelja svakog kod koga vidim event: "slomio sam ruku, vidi sliku lol!".
    EDIT: Ali ovo za random bolesti se može pokazati kao dobro. Konačno, mesto gde fejsbičarke mogu da naprave listu svojih veneričnih bolesti.

4. Контам да су то урадили зато што Гугл + напредује невероватном брзином и сигурно ће их престићи...

5. Pa ovim opcijama neće sigurno privoleti ljude ka fejsu, to je sigurno...

6. Контам да су то урадили зато што Гугл + напредује невероватном брзином и сигурно ће их престићи...

A kao da je bitno, rat race.

7. Pa ovim opcijama neće sigurno privoleti ljude ka fejsu, to je sigurno...

Веруј ми да ће 80% људи заволети ову опцију, зато што људи воле да деле свакакве ствари са светом... Па макар то било кад су последњи пут кењали...

8. Jedan decko od 16 godina otisao je u inonstranstvo ,kada se vratio, cekala je njegova majka sa suzama od radosti na aerodromu. Ona ga tolko jako zagrlila koliko je mogla jer ga je puno pozeljela. U tome joj rece sin : Majko ja znam, da me puno volis, ali ti mene osramotis kad me tako pred svima grlis kao da sam jos malo dijete!" To je majku puno uvrijedilo, jer je mislila da se njen Sin neraduje d...a je vidi....6 godina kasnjije opet ide sin u inozemstvo, sada ima 22 godine, ali majka ga ipak poslala na aerodrom da ga isprati. Ali ovaj put ga nije zagrlila, nego mu je okrenula ledja i kaze mu uplakana : "Pazi na sebe Sine moj" Kad se opet vratio, majka nije bila na aerodromu . Kad je stigao kuci video je jedno pismo sa buketom cvijeca od njegove majke. Od punog radoznala otvorio je pismo i procitao ga skroz, kada je zavrsio, zaplakao je jako, jer je momentalno njegov najgori trenutak u zivotu doziveo . U pismu pise : sine moj, kada sam te prije 6 godine zagrlila ,plakala sam od radosti, ali kada ove redove citas ja sam vec u grobu, u jednom sanduku, posto sam radi raka umrla....plakala sam kada sam ti okrenula ledja na tvom drugom odlasku, jer nisam htela da te osramotim ali ipak znala , da je to bilo, zadnji put sa sam te videla ....ja te puno volim i uvijek cu biti tu u tvojoj blizini... u ljubavi tvoja mama .Svi koj svoju majku vole kopiraj te ovo u svo status. Ja nemam razlog da se sramim radi moje majke, jer je ona ta osoba koja mi je zivot poklonila !! MAMA VOLIM TE ;) ♥ :(

Занима ме ко ли пише ова срања.

9. Jedva cekam da polomim nogu pa da stavim sliku na fejs lololol

Mamu im jebem, samo uvode neka sranja i dodatne opcije da bi sakupili sto vise podataka o korisnicima, koliko je njih samo nasjelo sa fejsom za telefone, ja im moj broj telefona ne dam, kad nisam za kompom lajferisem, koji ce mi fejs?

Sad cu da dodam jos omiljenih sportova na fejs kao sto su prezderavanje u lezecem polozaju bez prepreka pa nek ameri kontaju sta ja radim.

10. posto sam radi raka umrla

РАДИ РАКА??!!... ЛОЛОЛОЛОЛ

11. Za ovo Kamikazino.
    "kolika moras biti sperma od coveka da ovako nesto ispricas,koliko moras imati bolestan mozak da ti ovo pada na pamet,sve najgore zelim ovom tipu,jebem li mu milosnu mater"

MrBalotelii 2 months ago
    Najbolji komentar na klipu.

12. Viđela. Mi ćemo na robiju, tata planira da rasturi mravinjak u kući u ćošku, ništa ih nije rasteralo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.