Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I ja se slažem da je Sunđer Bob ispiranje mozga zarad lakšeg kontrolisanja masa. Masonerija.
Ono, jedna stvar je prikazivanje masona, a druga stvar ispiranje mozga.
Ovo nije crtać za decu, jer neće skapirati osamdeset posto fora. Zaključak: ovaj crtać je propaganda satanizma.
Ovaj komentar zaslužuje da uđe u neki udžbenik logike:
па чекај. јел приказују у маси цртаних и играних филмова многе масонске симболе? приказују.
е сад ко коме испира мозак и шта ко хоће да постигне тиме, то је друго.
Де је сад Неђо Костић да пева: ''Сломили смо сломили смо Америци крила''...
Човек је у праву.
SRETENE JAVI SE
Jebote pa ko veruje u ove gluposti????????
у које глупости? реци тачно на шта мислиш
Da, a onda se pojavio ovaj klip i kobjasnio da u masi crtanih i igranih filmova prikazuju mnoge masonske simbole. :)
Ја сматрам да је све то завера против православља, јер је општепознато да је католичка вјера већ одавно поклекла пред масонском пропагандом и сама таква постала.
ахахах, добро нема везе, дечко се потрудио да издвоји конкретно из сунђера.
Ma bre ovo o crtanim filmovima!
Ционистичка завјера, бре!
Ma bre ovo o crtanim filmovima!
Шта је ту за неверовати? Јел има масонских симбола? Има.
Реално.
http://www.youtube.com/watch?v=pEDubBZeQn8
Peki, ovo je bilo sinoć... Sve je mene bilo sramota, a tek onaj menadžer...
PEKI!
KOJA OVO SEKTA JEBEM TI LEBAC!!!
Ova mala ima ozbiljni poremećaj koji preko blututa deluje na sve ljude u njenoj bliskoj okolini.
RTS je napravio ''ozbiljnu'' reportazu o Limenom...
ovako nesto bih ocekivao od prve i to u onim sprdackim emisijama gde ismevaju jadan poludeli narod..
( ako se neko pita ko je limeni http://www.youtube.com/watch?v=NBdbBivWldY )
inace nznm da li ima na youtubeu reportaza , ali malopre sam video na tvu,
i nisam na njegovoj strani, mislim da je budala nego me je sramota rts-a i onoga ko je to odobrio..