Transfer blama

1. Pekki
    a ona verovatno misli da smo isto godište.

I ja sam pomislio da si mladji 4-5 godina kad sam te upoznao. :D

2. Пффф, код мене девојка у трећем средње није знала да покаже Зрењанин на карти. Ај да нисмо у Банату, па и да схватим.

3. Sa mnom je u osnovnu skolu isao lik koga je profesorka provalila tek u osmom razredu da ne zna tecno da cita. Onda ga je jebala za to skoro ceo osmi razred, terala ga da cita na svakom casu.

4. Kod nas je bilo pacijenata koji se bagovali u čitanju i u četvrtom srednje.

5. Jebem li ti lebac. Kakvi su to specijalci?

6. Код мене у средњој су сви течно читали, како српски, дакако и енглески. Ишао сам у медицинску ипак, док сте ви остали у слепачке гимназије.

7. Цветак , да ниси можда професорка и предајеш математику? лолололо

8. Jebale vas škole vaše ja nisam ni išao u školu čitav život sam proveo u šumi da zaradim da imam za curu i da popijem pivu kad oću jebla vas škola.

9. Aj kad već pričamo doživljaje iz škole.. Cura nije na karti umela da pokaže Evropu , zatim nije znala na kom kontinentu mi živimo.A jedan ortak se ispovraćao kad ga je profesor izveo ispred table.. A ima i jedan debil koji je pokušavao da pobegne sa časa , kad je video da se profesor približava vratima on se zaleti i skoči koroz prozor jer smo bili na prvom spratu , a ispod prozora direktor objašnjavao neki kurac građevinarima , i ovaj mu ladno sleti na glavu.

10. Cvetak može link do tvog profila? Imam nekih problema u ljubavi, tj. više u seksu nego u ljubav, roditelji me vole al nema seksa. Pa ono treba mi neko da nađem i seks i ljubav u paketu? Znaš li kako to? Pomozi pliz.

Pročitaj jos jednom konverzaciju, pa razmisli da li želiš savet od mene...lololo

Цветак , да ниси можда професорка и предајеш математику? лолололо

Obavezno :)

11. Цветак, да ли си ти ромкиња ?

12. колка уста и очи, невера!

13. Права она ватрена Ромкиња, да ти поиспадају зуби када свршиш.

14. Цветак, да ли си ти ромкиња ?

Latinsko poreklo :)

15. Cvetak, onaj sto te smarao preko fejsa je pobijedio ovom izjavom

jer kad sam bio pored nje osecao sam se bas onako,sigurnim..

dalje nema

16. Кубанка, Чилеанка ?

17. Latinsko poreklo :)

Пре бих рекао индијско лололол

18. Maggot i danas se javio... lololo

19. Au, bokte, kak'e oči!

Cvetak, koje si godište?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.