Transfer blama

1. Kakav debil. :facepalm:

2. Kakav debil. :facepalm:

+1111....

3. Cvetak ti si neka opasna riba,nije lepo što si me owako izdala,mislio sam da mogu da ti verujem :((

4. Cvetak ti si neka opasna riba,nije lepo što si me owako izdala,mislio sam da mogu da ti verujem :((

izvinjavam se :)

5. Cvetak može link do tvog profila? Imam nekih problema u ljubavi, tj. više u seksu nego u ljubav, roditelji me vole al nema seksa. Pa ono treba mi neko da nađem i seks i ljubav u paketu? Znaš li kako to? Pomozi pliz.

6. Jao, imao sam jedno slično iskustvo. :) Ja u taksiju, a ispred mene bus i u busu neka klinka, 5 godina mlađa od mene, a ona verovatno misli da smo isto godište. :) Elem, ona poče nešto da mi namiguje i zapisa mi na staklu njen broj mobilnog. Vi'š kako se ova dosetila, taj nikad neće moć da nađe svoju jer je glupa. :)

7. Капирам ја то, невербална комуникација и ти фазони, али колики пичкопаћеник треба да будеш да тражиш рибу преко фб-а само зато што му се насмешила... :)

8. Možda mu je virio balac iz nosa pa se pička nasmijala. Ko će znati.

9. Јој сад ме подсети. Пре две године на српском ми нешто причамо са наставницом и једна дилеја од мог ортака се толико насмејала, да му се на носу направио зелени мехур, а онда је после пар секунди исти и пукао. После је ишао код теткице по крпу, да обрише сто.

10. Kod mene u školi bila jednom situacija, drug pitao nastavnika da ide u WC, ovaj mu nije dao.
    A ovaj inače ima nekih problema sa tim pišanjem ili šta već, nije mogao da tripi i upiša se u gaće, ispod njega lokva litar, a metar sa metar. Nastavnik debil. Ja bi' ga ubo nožom.

11. Хахахаха, код мене у школи ортак добио кеца из хемије. Није знао масти!

12. Лололол, који је то разред био? Да су старији разреди у питању, осећам да се лик избламирао за цео живот.

13. To bio 6-7 razred.
    Mislim ja bi' ga sad ubo samo zato što je seljak. A ne daj bože da je bilo kasnije, mislim u srednoj. belaj

14. YouCantHandleTheTruћ

Хахахаха, код мене у школи ортак добио кеца из хемије. Није знао масти!

Kod mene u petom razredu jedan nije znao da pokaže na karti strane sveta. :)

15. Kod mene je u razredu bio lik koji je tvrdio da je Rusija kontinent, i to samo zato sto je velike povrsine.

16. Kod mene u petom razredu jedan nije znao da pokaže na karti strane sveta. :)

Kod mene u drugom srednje drugarica nije znala glavni grad Hrvatske, rekla je prvo Skoplje, pa se ispravila, i onda nije mogla da nađe Zagreb na karti Balkana.

17. код мене лик није знао да покаже де је европа

18. Kod mene u drugom srednje drugarica nije znala glavni grad Hrvatske, rekla je prvo Skoplje, pa se ispravila, i onda nije mogla da nađe Zagreb na karti Balkana.

Да објединим све ваше паглу другове. Треба да се одреде координате(за то треба знати стране света и континенте), није знао да нађе њу јорк. И кад га је нашао све стране света побркао :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.