Transfer blama

1. lici na, da se kulturno izrazim, romkinju neku na slici ovoj

Pa nego šta je, bešjojmater cigansku.

2. мени је овде победа што јој је покривена коса у фазону да не буде провокативно у духу хришћ. традиције а овамо вире силикончине :)

3. Est. Um. :) hahaha estradna umetnica

А даааааааај јеботе! ахахахаххаха!

4. Ja mislim da ovo nije rad nekog njenog fana, verovatno je ironija neka i prikaz idola našeg vremena.

5. хаха који идиотлук

6. :-))))))))))

A zvuk je iz Monti Pajtona, a? "Sveti gral"...znam ga napamet, jbg. ;-)

7. da, video klip... :)
    inace ovako mi izgledaju mnoge stvari u veri. nekako mislim da jedino ljudi koji se mlate u glavu istom mogu da progutaju to.

monti pajton bre fura 20 prica paralelno u naizgled besmislenom stosu :)

8. Роки Билбао™

Ja mislim da ovo nije rad nekog njenog fana, verovatno je ironija neka i prikaz idola našeg vremena.

Рад студенткиње неког уметничког факултета из Ниша, чини ми се.

Допуна: http://www.kurir-info.rs/stars/ceca-sa-ikone-36872.php

9. :-)

Možda kada bi se otvorila tema o Monti Pajtonovcima na forumu, a?

10. Možda kada bi se otvorila tema o Monti Pajtonovcima na forumu, a?

То би било тако трве!

11. А-а. Ја одслушао цело!
    Јес' да ми мало крваре уши, АЛИ КОБЕДИЈО САМ

Еукурац...

12. Ја добијам трансфер блама, од неких учесника на овој теми. Само се буне и причају како је нечија песма смешна или глупава, а ништа у животу нису урадили осим да седе за компом. Видео сам овде неке ствари које јесу трансфер блама, али већина није за трансфер блама. Молим вас да убудуће пазите шта постављате овде, јер вашим неумесним шалама омаложавате нечији рад и труд. Замислите да се вама неко тако подсмева а да се ви намучите да то направите, како бисте се осећали? Толико од мене, хвала.

13. PITANJE NA KONKVIZTADORU: OD KOJE GODINE U NJUJORKU IMA VIŠE PACOVA NEGO LJUDI?! Samo da nekako imam privilegiju da upoznam lika koji je to poslao, iscim'o bih se do Amsterdama i naručio mu direkt iz one njihove fabrike šleper Hajnekena, 100%!

14. lololo jednom je moj brat poslao pitanje "Koliko imam ja prijatelja na fejsbuku?"
    nisu prihvatili zacudo....

15. Листа одабраних дефиниција у овом тренутку.

16. Листа одабраних дефиниција у овом тренутку.

Придружујем се трансферу.

17. добро је, мислио сам да сам полудија!