Transfer blama

1. zašto je onaj čovek, pre ovog našeg, u šortsu, a napolju sneg

2. Вероватно није провалио да је зима.

3. Od gramatičkih grešaka, preko samog teksta do načina pevanja i izgleda.
    http://www.youtube.com/watch?v=DfRwpApq9_8

4. Ја добијам трансфер блама, од неких учесника на овој теми. Само се буне и причају како је нечија песма смешна или глупава, а ништа у животу нису урадили осим да седе за компом. Видео сам овде неке ствари које јесу трансфер блама, али већина није за трансфер блама. Молим вас да убудуће пазите шта постављате овде, јер вашим неумесним шалама омаложавате нечији рад и труд. Замислите да се вама неко тако подсмева а да се ви намучите да то направите, како бисте се осећали? Толико од мене, хвала.

Ајде лепо реци на које песме мислиш и на које учеснике теме? Немој тако неодређено, педерски је.

5. Шта кој' курац значи Ната4Мика? Одувек ме је занимало.

6. Не значи ич. Ната као Наталија, Мика као Мика Антић. :)

7. Нато4мико није фора стављати песме које су признате као хитови, јер аутори тих песама живе од тога, и то је исмевање њиховог рада... А за ауторе ако сама ниси закључила онда ти честитам, погледај неколико страница у назад и биће ти све јасно...

8. Ја добијам трансфер блама, од неких учесника на овој теми. Само се буне и причају како је нечија песма смешна или глупава, а ништа у животу нису урадили осим да седе за компом. Видео сам овде неке ствари које јесу трансфер блама, али већина није за трансфер блама. Молим вас да убудуће пазите шта постављате овде, јер вашим неумесним шалама омаложавате нечији рад и труд. Замислите да се вама неко тако подсмева а да се ви намучите да то направите, како бисте се осећали? Толико од мене, хвала.

Браво мали.

9. Нато4мико није фора стављати песме које су признате као хитови, јер аутори тих песама живе од тога, и то је исмевање њиховог рада...

Кои признати хитови, не мерем да ишчитавам тему?

10. Gde hitovi, u specijalnoj psihijatrijskoj bolnici Gornja Toponica?

11. Не значи ич. Ната као Наталија, Мика као Мика Антић. :)

Има логике...ЛОЛОЛО

А овом Цхулету је вероватно Цеца неки род.

12. А овом Цхулету је вероватно Цеца неки род.

Možda misli na mileta kitića i gengsta folk lolo

13. Yana nije transfer, riba samo dobro troluje.

14. Priča engleski k'o vuk drašković. Pih.

15. Jezu, bogte, sta je ovo, ko je ova, zasto ovo radi? ! :D