Transfer blama

1. ČIK FAJT, ČIK FAJT!

Pobiše se zbog Straje. Hhahahahahahahah e ovo je transfer! :D

2. Smirite strasti uz Rambovu poruku.
    http://www.youtube.com/watch?v=mDMegDIoxsE
    Rambo je predstavnik Crne Gore na Evroviziji ove godine, ima da glasam za njega i s mobilnog i sa fiksnog.

3. "Наша царица Милица, кад јој је погинуо муж отишла је у манастир, а на месту где га је први пут угледала подигла је цркву (Љубостињу), а ваша "принцеза" Жаклина Кенеди после погибије Џона Кенедија је дигла ноге првом богатом Грку (Оназис) који је на њу наишао.То је огромна разлика међу нама и зато ретко можемо да се разумемо." Др. Веселин Савић

Ако је овај човек доктор ја сам франачки мајордом. Хрпа људи данас избацила ово на фејс, очигледно не знајући да су Лазаревићи били луђи од Кенедијевих.

4. "Наша царица Милица, кад јој је погинуо муж отишла је у манастир, а на месту где га је први пут угледала подигла је цркву (Љубостињу), а ваша "принцеза" Жаклина Кенеди после погибије Џона Кенедија је дигла ноге првом богатом Грку (Оназис) који је на њу наишао.То је огромна разлика међу нама и зато ретко можемо да се разумемо." Др. Веселин Савић

Жаклина навукла стрепон и удри по Грку. :) Феминисткиња проклета! А овај др је квалитетан трол. Одакле си то копирао?

5. Одакле си то копирао?

Много њих синоћ стављало по фејсу.

6. ma zajebite to,gledajte klip,ja sam umro od smeha,ima i drugi deo

7. @punjac
    Sto sam ja ovo gledo koj kurac?

8. Zašto je transfer Strajin avatar? Pa zar vi svi ne smarate kako je ovo sajt gde su defke bitne, zatim svi molite moderatore da vam odaberu nešto, kad vam odaberu, onda vam drugi čestitaju, vi se zahvaljujete, pa onda spuštate drugog autora u fazonu: "Ko si ti sa 4 defke i prosekom 5?"
    Dalje, dečko nije mod kao celt, džimi, frenki i blek pa da bira sebi i tako dođe na 1. mesto, nego mora da definiše. Zar ovo nije sajt za definisanje? Čovek daje doprinos sajtu, da su defke loše, ubeđena sam da bi mu ih modovi brisali.
    Transfer su ove vaše ljubomorne scene.

9. Шта се наврзли на дечка који курац?

Transfer su ove vaše ljubomorne scene.

10. Zašto je transfer Strajin avatar?

EJ BRE TO SAM JA RADIJO, NEMOJ NEKO DA SE ZAJEBAVA!!!jedanes

11. Ne biraju modovi sebi defke. Za međusobno biranje ne znam. Mada pojedini modovi i nemaju mnogo odabranih, a odlični su autori. Što se Straje tiče, ne zna se da li je više lejm forsiranje njega i Doga na naslovnoj ili pljuvanje Straje. Preterano seru čoveku. Ne pratim ga jer po meni nije beđu nekoliko najboljih autora ovde, ali daleko od toga da je loš.
    Sajt je uređen tako da je prvi onaj sa najviše bodova, a ne onaj sa najkvalitetnijim definicijama. A mislim da je i Straja rekao da ima boljih autora od njega ovde. Meni je sasvim ok lik. Više me smara to čoporativno napadanje.

12. доста с офтопиковањем теме.

13. доста с офтопиковањем теме.

Мулуца је власт овде ! лоло

14. Цокулић се јавља из Чемпионшипа :) Е јебем ти, како мрзим кад залепим блам неки при дну па нико не види.

15. Цокулић се јавља из Чемпионшипа :) Е јебем ти, како мрзим кад залепим блам неки при дну па нико не види.

Децхко, ви се распадате у премијер лиги, нас следеће сезоне ето никад јачих.
    West Ham 'till I die

16. Ne znam za vas, ali meni mnogo mučno gledati ona usiljena spojena tri prsta.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.