Tu sam već na strani te male fufice jer da nije nje, ne bi niko ni čuo za njega. On ima 25 000 subscribera, ja sam se šlogirao. Viđao sam mnogo boljih likova na YT za koje niko živ ne zna.
Popneš se na treći sprat. Skineš se go ko od majke rođen , na tuksona nabiješ prskalicu , na glavu rej ban i sombrero. Baciš se sa sprata u snijeg i postaviš na you tube. Vjeruj mi u Srbiju neće bit popularnije osobe od tebe.
Šerloče, stvar je u tome što nije njega iznerviralo to što je ona nafurana, već što ga nije prihvatila na FB, pa je ispizdeo :) Eeee, zamisli, neko njega da odbije na FB. :D
Lullaby
fender se opasno loži na gastoza, primjećujem :)
Ма јок, само се саосећам са тиме што му одбила да га дода на листу пријатеља. Шта она замишља? Да је риба, па да може да одбије некога? :))))))))))))))))
Tu sam već na strani te male fufice jer da nije nje, ne bi niko ni čuo za njega. On ima 25 000 subscribera, ja sam se šlogirao. Viđao sam mnogo boljih likova na YT za koje niko živ ne zna.
А? Шта, бре?
Ауууу, Сунце, дај да се ја што пре искобељам из ове расправе. Уствари, идемо сви на неку другу тему. Блам је и ово о чему расправљамо...
Sve što kapiram je to da ovo ne zaslužuje ovoliko pažnje i dizanje hajke koe veći tard il šta već. Zna se ko su retardi i aj ćao. Tard je tard, nema klasifikacije. Ili jesi ili nisi.
JA JELEN!
Warner von Latinsche
Циганин није националност и немеш качити Нехруа на трансфер, сти луд? Да Нехру није боготац какав јесте, знаш кад би Јужни Ветар, највећи екс ју бенд после Бијелог Дугмета, сњим свирао?
Циганин јесте нацинална припадност, јер тврдим да су припадници тог народа више били цењени док су годинама названи Циганима, него сада када нас терају да их називамо Ромима.
Друго, немам ништа против Јужног Ветра, мени је Сава Бојић један од омиљених гитариста, али ми је блам кад видим Милета Баса како говори као има пуно младих талената који хоће да снимају за Јужни Ветар, а они ни Т од талента. Јужни Ветар је био бенд док су у њему били Перица Здравковић и Сава Бојић, све после тога је било скоро па катастрофа.
Друго, Нехру је нула као певач. Не могу сви да буду Џеј или Љуба Аличић.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kad već spominjete vloggere i tog klinca koji se hvali kako je prvi i najbolji, ovaj to radi pre nego što se ovaj rodijo.
http://www.youtube.com/nixazizu
Ima tutorijal za fotošop, za vežbe, ishranu i 300 čuda, od ovog moš nešto korisno i da naučiš, a svi smaraju sa Gasttozom koji se ljubi sa ribom.
Šta tera ljude da prave od sebe totalne idiote i kače to na jutub
Тера их стална потреба да буду у центру пажње или потреба да се допадају маси људи.
Kosticu,Gastozz je na tronu po blamiranju ubedljivo,nece ga niko zbaciti skoro odatle
Докле год је Стефане и њој сличних, Гастоз је максимално на другом месту.
Popneš se na treći sprat. Skineš se go ko od majke rođen , na tuksona nabiješ prskalicu , na glavu rej ban i sombrero. Baciš se sa sprata u snijeg i postaviš na you tube. Vjeruj mi u Srbiju neće bit popularnije osobe od tebe.
Pfff, nedovoljno je to. :)
Ajd' nek baci neko taj poster ovde, zanima me sto se toliko potresla.
Šerloče, stvar je u tome što nije njega iznerviralo to što je ona nafurana, već što ga nije prihvatila na FB, pa je ispizdeo :) Eeee, zamisli, neko njega da odbije na FB. :D
Mudro zboriš, Luli, nešto ga previše brani... :)
Ima li iko printskrin tog postera, bemusve...?
Grešku je napravio taj modulator koji prije brisanja postera nije print skrinovao , šteta baš , šteta je :(
Јел има неко број Наташин?
Ма јок, само се саосећам са тиме што му одбила да га дода на листу пријатеља. Шта она замишља? Да је риба, па да може да одбије некога? :))))))))))))))))
А? Шта, бре?
Ауууу, Сунце, дај да се ја што пре искобељам из ове расправе. Уствари, идемо сви на неку другу тему. Блам је и ово о чему расправљамо...
Sve što kapiram je to da ovo ne zaslužuje ovoliko pažnje i dizanje hajke koe veći tard il šta već. Zna se ko su retardi i aj ćao. Tard je tard, nema klasifikacije. Ili jesi ili nisi.
JA JELEN!
ово што су урадили медији у свакој иоле нормалној земљи било би санкционисано великим казнама cyber bullying господо.
Meni je smesno to sto ljudi uopste gledaju ta jutjub blogerska sranja.Osim kad se neko izblamira,to je vec druga prica :)
Ово је данас најактивнија тема.
Našao sam proser sa Natašom.
http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201202/418657/to-je.jpg?1328464386
Eve gi.
Циганин није националност и немеш качити Нехруа на трансфер, сти луд? Да Нехру није боготац какав јесте, знаш кад би Јужни Ветар, највећи екс ју бенд после Бијелог Дугмета, сњим свирао?
Циганин јесте нацинална припадност, јер тврдим да су припадници тог народа више били цењени док су годинама названи Циганима, него сада када нас терају да их називамо Ромима.
Друго, немам ништа против Јужног Ветра, мени је Сава Бојић један од омиљених гитариста, али ми је блам кад видим Милета Баса како говори као има пуно младих талената који хоће да снимају за Јужни Ветар, а они ни Т од талента. Јужни Ветар је био бенд док су у њему били Перица Здравковић и Сава Бојић, све после тога је било скоро па катастрофа.
Друго, Нехру је нула као певач. Не могу сви да буду Џеј или Љуба Аличић.
Nehru je isntitucija, a ne nacionalnost.
ĐOKARA!
Onaj djdjavo, il kako već koji kurac, je obrisao onaj svoj klip.