Transfer blama

1. molim?
    ovo joj neka rodbina, il' kaj?

2. Ма јок .. само осећај док плагијам са тобом .. љољ

3. kaze "hvala svima sto smo glasali!" hahahahahhahahhhah

4. što plagijaš jadan ne bija?

5. Fatal eror, ko ti je ova sa čašom? lolo

6. Луди Чак

Fatal eror, ko ti je ova sa čašom? lolo

+1

7. Америчку Ђембелу сам гледо, да се не лажемо пре месец, два, и хтео сам да ставим пар клипова овде, ал ми било жао да качим девојку овде и да јој се неки рандом ликови смеју и ја сходно томе испаднем балван и ђубре. Има тренутака када показује неку дечију невиност, као да се не фолира уопште и мисли да то што ради апсолутно добро ....

А и ја сам тад био у тешкој емотивно/моралној кризи па ми свашта падало на памет олололо ТРАНСФЕР!!1111

8. Данас трансфер који сам доживео... Гледам ти ја силом прилика Турску серију јер су дошли неки гости, па смо сви били у дневној. И сад ја гледам мало то, кад одједном се промени титл. Односно око титла се појави црна позадина, али све исти глумци иста серија. Ја питам кеву што су то урадили, каже она, то ти је реклама... Ја гледам која реклама када је све исто као у серији која сада траје. НЕ! Почнем ја да читам то у тој јебеној црној позадини, и видим да клинка која плаче, у сцени, прича о томе како неће да гледа турске серије више, на првој и хоће да гласа за неко друго срање, а нека жена, јој сва љута долази, ваљда јој је кева, и каже како не сме тако да се понаша и да ће сви они да гласају за неку Турску серију, извињавам се што нисам имена запамтио, али после тога виђеног добро је да сам своје име запамтио. Мене је језа ухватила. Морао сам то да поделим са неким, јер ја немам другове. Нико ме не воли и купићу себи поклон за 3 дана.

9. eo prijavljujem se za transfer.
    gleam ti ja danas grand šou na pinku, a uvio se u ćebe i mrzi me da menjam kanal.nebtno, počinje neki njihov kviz, izleze neki iz publike i odgovaraju na pitanja tipa ko peva ovu pesmu, ko je pobednik zvezda granda za tu i tu godinu i tko ti kurci, i razmišljma u sebi...jbte, znao sam odgovore na svako pitanje. nevera nači. a nisam u tom fazonu ič.

10. jbte, znao sam odgovore na svako pitanje.

Буксно, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

11. lol,koliko do jaja imbecilno

12. http://www.youtube.com/watch?v=CaWdm0zy3ZY

Ovde kuka što su mu obrisali njegovu parodiju na kraljicu snega. Mookeetza :3

13. Ахахахахха које виме љебтејебо!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.