Transfer blama

1. http://vukajlija.com/sokrat/529412

Значи трансфер дефка, онда брисање коментара још већи трансфер, па онда бановање аутора који је рекао да је дефиниција шит, што и јесте, па онда претња баном осталим ауторима. Курде, по лопатицу и закопај се децхко!

2. Kako gej potez od strane Kurda.

3. Kako gej nalog od strane starog člana...

4. Офуцаном реченицом... срамота ме.

5. Kurd
    Kako gej nalog od strane starog člana...

Znam da aludiras da sam dupli od Blek Hola, ali veruj mi, to je go kurac. Nisam niciji dupli, ovo mi je jedini nalog.
    Opet ponavaljam, jako gej s tvoje strane.

6. Dokle više da se iživljavate na pufnici? Toliko vam dosadno da terorišete samo jednog autora konstantno?! Sram vas bilo, moderatori!

7. Znam da aludiras da sam dupli od Blek Hola, ali veruj mi, to je go kurac. Nisam niciji dupli, ovo mi je jedini nalog.

A kako ti znaš na šta ja aludiram? :-)

8. Znam, jbt, rekao si stari clan. Ja sam na sajtu registrovan godinu dana, dakle ne mogu biti stari clan nikako.

9. Pa da... a samo Blek je stari član, zar ne?

10. не офтопикујте и не спемујте ми тему.

11. U ovom kontekstu, da. Mislio si na njega, mojne da se foliras sad.

12. U ovom kontekstu, da. Mislio si na njega, mojne da se foliras sad.

A ti si ustvari Milan Tarot, pa onda znaš na koga mislim, jel' da?

13. Kurde, u ovo malo komentara si smorio za medalju. Ajd zdravo.

14. Kurde, u ovo malo komentara si smorio za medalju. Ajd zdravo.

Nisam ja smorio, nego je tebi jezik(a u ovom slučaju prsti na tastauri) brži nego pamet. Opet...

15. Nisam ja smorio

Ма јок.

16. Suština problema je nepravda prema pufnici.

17. Suština problema je nepravda prema pufnici.

Nebulozu na mojoj definiciji sam obrisao, zato jer je moja pa mogu, a na ostalima sam ostavio, evo vam pa uživajte u njenom pisaniju...:-)

http://vukajlija.com/recnik/autori/9464/komentari

18. Брате. Курде. Мани се ироније у комбинацији са правдањем себе и подјебавањем чланова. Баш ти не стоји, очекује се ваљда од тебе да будеш озбиљан, ем си сто година овде, ем си, ако се не варам, старији човек.

Пуфница је краљ, и ти и било ко можете да причате шта хоћете, али она гура свој фазон, макар је трилион пута безразложно бановали.

Мој савет ти је, а верујем да ће се сложити и други: Ако желиш да се извучеш бар мало и испаднеш џек, одбануј Пуфницу, и обриши своју дефиницију, она једноставно није на нивоу некога ко је овде толико дуго, и ем је модератор.

Стварно некул.

19. Пуфница је краљ, и ти и било ко можете да причате шта хоћете, али она гура свој фазон, макар је трилион пута безразложно бановали.

22 definicije za 3 godine, hrpa spema, hejta i sl. Dolazi da se svađa i ostavlja komentare koji nemaju veze sa mozgom, kao što se gore i vidi, zar ne?

Baš je kralj...majke mi.

Мој савет ти је, а верујем да ће се сложити и други: Ако желиш да се извучеш бар мало и испаднеш џек, одбануј Пуфницу, и обриши своју дефиницију, она једноставно није на нивоу некога ко је овде толико дуго, и ем је модератор

Ne želim da ispadnem džek, a definicija mi se sviđa... :-)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.