Kako gej potez od strane Kurda.
Kako gej nalog od strane starog člana...
Офуцаном реченицом... срамота ме.
I mene.
Znam da aludiras da sam dupli od Blek Hola, ali veruj mi, to je go kurac. Nisam niciji dupli, ovo mi je jedini nalog.
Opet ponavaljam, jako gej s tvoje strane.
Dokle više da se iživljavate na pufnici? Toliko vam dosadno da terorišete samo jednog autora konstantno?! Sram vas bilo, moderatori!
A kako ti znaš na šta ja aludiram? :-)
Znam, jbt, rekao si stari clan. Ja sam na sajtu registrovan godinu dana, dakle ne mogu biti stari clan nikako.
Pa da... a samo Blek je stari član, zar ne?
не офтопикујте и не спемујте ми тему.
U ovom kontekstu, da. Mislio si na njega, mojne da se foliras sad.
A ti si ustvari Milan Tarot, pa onda znaš na koga mislim, jel' da?
Kurde, u ovo malo komentara si smorio za medalju. Ajd zdravo.
Nisam ja smorio, nego je tebi jezik(a u ovom slučaju prsti na tastauri) brži nego pamet. Opet...
Ма јок.
Suština problema je nepravda prema pufnici.
Nebulozu na mojoj definiciji sam obrisao, zato jer je moja pa mogu, a na ostalima sam ostavio, evo vam pa uživajte u njenom pisaniju...:-)
Брате. Курде. Мани се ироније у комбинацији са правдањем себе и подјебавањем чланова. Баш ти не стоји, очекује се ваљда од тебе да будеш озбиљан, ем си сто година овде, ем си, ако се не варам, старији човек.
Пуфница је краљ, и ти и било ко можете да причате шта хоћете, али она гура свој фазон, макар је трилион пута безразложно бановали.
Мој савет ти је, а верујем да ће се сложити и други: Ако желиш да се извучеш бар мало и испаднеш џек, одбануј Пуфницу, и обриши своју дефиницију, она једноставно није на нивоу некога ко је овде толико дуго, и ем је модератор.
Стварно некул.
22 definicije za 3 godine, hrpa spema, hejta i sl. Dolazi da se svađa i ostavlja komentare koji nemaju veze sa mozgom, kao što se gore i vidi, zar ne?
Baš je kralj...majke mi.
Ne želim da ispadnem džek, a definicija mi se sviđa... :-)
http://vukajlija.com/sokrat/529412
Значи трансфер дефка, онда брисање коментара још већи трансфер, па онда бановање аутора који је рекао да је дефиниција шит, што и јесте, па онда претња баном осталим ауторима. Курде, по лопатицу и закопај се децхко!