Transfer blama

1. hahah,a,jeba ga što nisam odma' sve potrpala,ali izleće deo po deo,a ovaj je jedan od boljih,ja sam oduševljena ovom ženom.ne'am reči.

Ово нека "искрена исповест" од бичарки типа Нивес Целзиус?

2. ,,BRENDIRANI MAČIZAM''!!!!

sve što jednoj ženi treba!

Ово нека "искрена исповест" од бичарки типа Нивес Целзиус?

ovo je jedna pre svega dama,marijana mateus.

3. Ovo je jedna pre svega dama

Ja mislim da mogu da idem da se ubijem lolo

4. jeste,jedina žena koja zna šta hoće,koja ide i kroz prašume sa aligatorima jer veruje svom muškarcu i očekuje zaštitu i mačizam na delu,žena koja nosi paučinaste tunike i sanja o španiji sa svojim voljenim.

5. и једе Цезар салата, а не ко ви смртници руску.

6. Verovatno je bilo 1000 puta al ovo će i za par vekova da bude smešno
    http://www.youtube.com/watch?v=pYkb7JfBu3g&feature=related

7. Јел она беше заштитно лице Мегатренда? Не пратим мејнстрим толико.

8. Ja mislim da mogu da idem da se ubijem lolo

ako nisi voluminizirana,oma,oma!

9. ako nisi voluminizirana,oma,oma!

Rekoh, ja ću se izblazirati, nema frke :D

10. Koja transferčina od emisija na pinku večeras, krv ti jebem!!!

11. Koja transferčina od emisija na pinku večeras, krv ti jebem!!!

Увесели ме, телевизор традиционално не гледам од 12-те године.

12. Ma bio upaljen kad sam bio kod druga malopre, koji jebeni cirkus. Što je najjače, ljudi se dobrovoljno prijavljuju na to.

13. @ Petar Pan Pezo$
    Хахаха! Хвала ти, брате! Ово први пут видим. Је л' зна неко позадину приче?

14. Ma bio upaljen kad sam bio kod druga malopre, koji jebeni cirkus. Što je najjače, ljudi se dobrovoljno prijavljuju na to.

Дебили, ја сам на Пинку само филмове гледао док нисам набавио добар нет и почео сам да их скидам, онда сам и то престао. Мене Жељко неће хипнотисати.

15. Pričali mi ljudi kakvo je to sranje, nisam verovao, sve dok se malopre nehotice nisam sam uverio. Ubi Bože.

16. Pričali mi ljudi kakvo je to sranje, nisam verovao, sve dok se malopre nehotice nisam sam uverio. Ubi Bože.

Па шта си конкретно видео јбт?

17. Ali ja još uvek ne mogu doći sebi od "brendiranog mačizma". Je li ovo moguće?

18. Organizacija neke svadbe, žena pobegla od muža sa drugim, ovaj je kao tukao, u suštini je niko ne voli, keva joj se derala u kameru da je se odriče, kao tukla ju je i probala ubiti, napala muža nožem, ujak je odjebo, svekrva je ne voli, neće na svadbu da dođe, decu jedva spominje, kao ovo drugo nisam htela da rodim, zamisli kako se taj klinac oseća dok to sluša, ova voditeljka ne zna šta je snašlo. Ukratko :)
    A još ide u udarnom terminu.

19. Mora neko da definiše brendirani mačizam

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.