Transfer blama

1. E jbg...baš paučinastu nemam.

2. ALI VOLUMINIZIRANA, JEBOTE! TOTALNO SAM JESTIVA I ISTO TOLIKO HOT! Koji kurac bre?!
    http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc&feature=related

3. volumen, ono, ide u širinu, mislim, ugojila se?

4. messalina
    Је л' ово опет Маки? :)

jeste,makica naša,srce :3
    koji voluminizirani duduk.

5. у јебо те, ал је лоше ово Маја Николић, ја нисам неки музичар али ово није то. Боље је отпевала она риба на први глас, много боље.

6. најгоре је оно кад иде енд ааа аа ај е ту је ужас, тотално не треба тако.

7. Волуминизација је нешто као блазирање.

http://www.youtube.com/watch?v=xK09mSFA7hU
    Ja bih malo da se izblaziram do zanavek :)

8. Ја кад сам вадио возачку, одем сабајле и нормално чекао у реду, било нас можда пешес и наилази ова Маја Николић. Кепец није ми ни до пупка а на штиклама од колко је максимум сантима и оним цвиџама зунзарама, заобилази цео ред, директ на шалтер а она шалтеруша још није била почела да ради него тамо пар метара даље неке папире слаже. И кепец како је стао продра се и дозове ову са шалтера и каже ''мене послао тај и тај хоћу да ми се среди то и то, одмах''. Чини ми се неко пребацивање аута са америчких на наше табле. Ова са шалтера је искулира и каже јој да чека у реду као и сви а кепец јој каже оно стандардно ''Знаш ти ко сам ја?''. И ту она направи сцену, дође неки пандур и одведе је у неку другу канцеларију и одради јој то шта је требало. А можда је и још нешто одрадио, ко зна.

9. A daaaaaj bre Damo, si ti normalna bre? Saću naredna 3 sata da gledam raznokakve scene iz Otvorenih vrata bre! :D Što to ne repriziraju, majke im ga blesave, već sam pozaboravljao dobar deo epizoda... :)

10. Jebote, ova Maja mi probi uši!

11. volumeniziriati se = napuniti se spermom....

12. Blejče, ja isto radim :D
    Jesu mutavi, serija ubija. Moja omiljena epizoda je sa Ankom Crnotravkom!

13. Jebote, sad sam pustio onu pesmu, 'nači nie mi dobro! Iako me Bajaga nervira, ova pesma mi je genijalna. :)

Jesu mutavi

Ko je mutav? :) Malopre odgledah onu scenu kad Žuća uzima vops od Milice i kaže FALA DEĆKO! 'Nači najjača scena! :D Aaaaa, to je znači to Lemajo...

14. Mutavi ovi što ih ne puštaju :D
    Hahaha, cela epizoda je genijalna!

15. Aaa to, ma da bre. Stoka seljačka. Bitno da cepaju Selo gori. Jebote, gde ja živim! Sreća pa bar postoji YouTube. :) Ma cela serija je toliko genijalna da je to neverovatno.

16. "zaljubljive prirode" ljolj

17. Možda je u originalu pisalo "Grazia devojka mylyca" pa su oni prepravili.

18. hahah,a,jeba ga što nisam odma' sve potrpala,ali izleće deo po deo,a ovaj je jedan od boljih,ja sam oduševljena ovom ženom.ne'am reči.
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395964_2782135505683_1027057881_32885384_1597497832_n.jpg

19. ,,BRENDIRANI MAČIZAM''!!!!
    Želim i ja, svega mi, ako je ovako luda zbog njega! Od sada samo Brendirani mačizam tražim u muškarcu!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.