Transfer blama

1. Kolko sam ja upoznat sa sitvaciom anonimusi su (nazovi) hakerska grupa a sad ti meni objasni kakve ovo ima veze sa hakovanjem bilo čega.

Није ти никад пало на памет да можда не бирају по случајном избору кога ће хаковати? Да имају неки разлог због ког хакују? И да им аковање није циљ и сврха постојања? У ствари... заборави.
    Смара ме више расправљање на овом сајту са људима чије резоновање је трагикомично. Нарочито око јебених анонимуса.
    Ако наставимо, бојим се да ће ова тема коначно испунити своју сврху.

2. Није ти никад пало на памет да можда не бирају по случајном избору кога ће хаковати?

Sns grocka ,grand i city rekords lolololo

Да имају неки разлог због ког хакују?

ne ne vidim ni jedan razlog prosvetli me pa mi objasni aj leba ti mojne da čuvaš znanje samo za sebe

3. Lepo sam napisao u drugoj temi: sajt Granda je hakovan jer su ugasili mnoge velike YT kanale jer oni sad imaju svoj zvanični (HDCorleone je sada njihov kanal). Ukratko.

4. Meni je transfer onaj sajt sa forumom anonimusa Srbije.
    Klinci se registrovali i pitaju pitanja tipa: Kako su utisava muzika na ikspeu i tako to lolo... Još im je najbolje i ono predstavljanje - Ćao ja sam Marko, jeste da igram stalno igrice i ne znam da uključim monitor kako treba ali i ja sam anonimus

5. клинчадија типа упалим програм кликнем два пута и ја сам хакер. поруке и остало није вредно помена.

6. У овом чланку
    http://www.blic.rs/Vesti/Svet/309825/Anonimus-Hakeri-uhapseni-uz-pomoc-dousnika-a-ne-znanja
    ово

Portparolka glavnog čileanskog tužioca Marlis Fajfer, izjavila je da je pet uhapšenih osoba oslobođeno i da su dve od njih maloletne, budući da imaju samo 17 godina, dok "Anonimus Iberoamerika" kaže da su tri od njih studenti informatike, jedan je programer, a jedan Kolumbijac.

''Колумбијац'' је изгледа постало занимање.

7. ''Колумбијац'' је изгледа постало занимање.

Pa realno. Moralo je kad tad. Od kada su crnci smorili.

8. pa da, priatski klipovi granda su od strateškog značaja za slobodu prenošenja informacija i nezavisno izveštavanje!!!!! koji bre majmuni ti anonimus srbija,... idijoti. imam osećaj da oni i ne znaju o čemu se zapravo radi u tim predlozima zakona, nego jedu govna o tadiću i dinkiću i čedi i mrkonjiču! more nek se nose debilčine jedne!

9. Sns grocka ,grand i city rekords lolololo

pa da, priatski klipovi granda su od strateškog značaja za slobodu prenošenja informacija i nezavisno izveštavanje!!!!!

Ја се надам да нисте ни одгледали тај линковани клип. Да није оно друго у питању. Где се спомиње било шта од тога? Већ је речено да је постављен још пре тих грандова и шитија и кураца. Кад ја који не пратим толико ту дружину успевам да укапирам да нису строго организована и дефинисана група и да свако може под њиховим именом да ради шта хоће, не би требало да то представља проблем за вас који хоћете да се спрдате са њима. Размислите мало колико испадате смешни у супротном. Једно је немати појма, а друго подсмевати се некоме зато што ви немате појма.

ne ne vidim ni jedan razlog prosvetli me pa mi objasni aj leba ti mojne da čuvaš znanje samo za sebe

Нема шта ја да те осветљавам. Као кад бих ти објашњавао зашто је 2+2=4. Или имаш капацитета сам то да схватиш, или не. Ако ти није јасно заштo њихови клипови не морају да се састоје од 2 речи - интернет и хаковање и да то хаковање не врше ради самог хаковања, онда не знам шта да ти кажем... Мора да си живео под каменом ако ниси приметио гомилу (страних) клипова/порука претњи, од оних упућених владама и тајним службама до мексичких нарко картела и финанс. институција. Какве везе имају напади на сајентологију са интернетом и хакерисањем? Ваљда је јасно да постоје мало дуже од ове сопа-пипа-акту памаме? Све у свему, јебе ми се и за обарање гранда и за инфанте иза будаластих маски, поента је да окачени клип нема везе са темом.

Смарате са линковањем глупости на овој теми и ботовским силовањем ствари за које одавно не знате, ако сте и кад и знали, зашто им се смејете. Прочитајте дефиницију из првог поста пре него што решите да линкујете нешто овде. Или се помирите са тим да ћете постати једно са темом.

10. Кад ја који не пратим толико ту дружину успевам да укапирам да нису строго организована и дефинисана група и да свако може под њиховим именом да ради шта хоће, не би требало да то представља проблем за вас који хоћете да се спрдате са њима. Размислите мало колико испадате смешни у супротном. Једно је немати појма, а друго подсмевати се некоме зато што ви немате појма.

Mi nemamo pojma jer je gomila tinejdz nrdova umislilo da su hakeri to da nemaju veze s mozgom može se videti iz klipa i to ne samo ovog sa prošle strane.

Све у свему, јебе ми се и за обарање гранда и за инфанте иза будаластих маски, поента је да окачени клип нема везе са темом.

Grešiš meni je ovo veći blam od većine "vlogera".Gomila atenšn hor tinejdzera koji se bore za slobodan internet tako što šalje smešne pretnje preko jutjuba i ruše trećerazredne sajtove.I nije ni to dovoljno nego nas u Tominom stilu obaveštavaju preko jutuba da nam je vlast govna ja to stvarno bez njih ne bi znao.
    I kakve ima veze što nisu organizovani

11. Већ је речено да је постављен још пре тих грандова и шитија и кураца.

ma ko priča o klipu, klip je smešan, em što pola ne razumem, em što zvuče ko deda radojca koji kuka u redu u pošti. ja pričam o tome koliko su... pa ne znam kako bih ih nazvala, brate, ako si do jaja haker i boriš se protiv establišmenta, udri tamo gde treba! dobro je da nisu oborili vukajliju! moroni...

12. Дусанхиљадуједане, да те питам тебе ја нешто: ел било рестрикција док си био у инкубатору?

13. Ne znam budući da si tako inttelektualno superioran mora da je bilo manje struje nego u tvom
    Nego reci mi ovo

I kakve ima veze što nisu organizovani

14. Мислиш:
    И какве има везе што нису строго организована и дефинисана група?

Рекох већ. Значи да може ко год хоће да се представи као Анонзмоус Србија, што ће рећи да онај ко је направио клип који си линковао можда нема никакве везе са онима који су рушили гранд.
    Подли анонимни атеншн хорови... праве срања како би свако могао да им се диви кад их препозна по гласу, лику и имену...

15. Slepci najobicniji, ono moze svako da radi sto oni rade, samo ti trebaju ljudi koji ce da "rmbaju" tj. da puste program koji preopterecuje sajt, jedan komp ne moze nista da uradi, al zato gomila moze.

16. тлансфел балама

17. Čekaj gm ja sam na prošloj strani napisao da klip nema nikakve veze sa anonimusima kao hakerskom grupom i onda ti kažeš ovo

што ће рећи да онај ко је направио клип који си линковао можда нема никакве везе са онима који су рушили гранд.

Sad se stvarno osećam pametnije
    I sam si rekao da bilo ko može da se predstavlja kao anonimus,sad uzmi činjenicu da su 99% virtuelnih isterivača pravde uzrasta ispod 20 godina dobićeš ovo

gomila tinejdz nrdova umislilo da su hakeri

Dodaj na to gigabajte besmislenih snimljenih klipova na jutubu dobiješ ovo

Gomila atenšn hor tinejdzera

To što se ne predstavljaju imenom i prezimenom ne znači da ne bi prodali bubreg za malo virtualne pažnje i podrške.Pa uzmi odgledaj par njihovih klipova videćeš da traže pažnju i podršku i to pod jadnim izgovorom da su borci protiv sveckog lolo poretka
    EDIT

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.