Transfer blama

1. резиме - јад и беда

2. Душане, можеш ли коначно да схватиш да ме боли курац да браним неке тамо анонимусе и да се овде говори о конкретном клипу? Отвори тему о анонимусима па тамо саопштавај шта те мучи у вези њих. Није толико тешко схватити поенту ОВЕ теме.

Оволико ушинуту логику скоро нисам видео на сајту. А конкуренција је жестока.
    Прво користиш клип као повод да лапрдаш о анонимусима, па онда пишеш да клип нема везе са анонимусима. И осећаш се паметно због тога. Па онда настављаш да лапрдаш о њима. Иако је очигледно да конташ о чему се ради колико и из пичке тек испало новорођенче. Ако су детињасти и наивни (а немаш појма ко се у ствари крије иза појединачних акција, ни да ли починиоци имају везе једни са другима), не значи да трансферишу. Нити значи да ако прихватиш да је та нехомогена група таква, да је аутоматски све што ураде инфантилно и наивно.
    Називаш атеншн хором некога ко крије свој идентитет иза заједничког. Бар пробај да схватиш колико то нема везе са мозгом.
    Сем форме самог клипа, на коју су још давно огуглали и најосетљивији, ниси успео да наведеш шта је још смешно у вези њега, а камоли трансферично. А да, подсећа те на Томину изборну кампању. Изјава за анале. Нарочито кад аутор после напише да је све то и без њих знао. Али му је и даље закључак до ког је и сам дошао, зрео за трансфер блама.
    Толико си безобразно упоран у несхватању своје несвести, да полако почињем да губим и ово мало цивилизованости што ми је остало.

3. GM pročitaj još jednom postove sa prošle strane pa onda možemo da razgovaramo.Ja na prošloj strani napišem da klip nema veze sa anonimusima i hakovanjem a ti napišeš ovo

Није ти никад пало на памет да можда не бирају по случајном избору кога ће хаковати? Да имају неки разлог због ког хакују? И да им аковање није циљ и сврха постојања?

Ja ti napišem koje sajtove hakuju i ti se vraćaš na klip za koji sam i ja rekao da nema veze sa anonimusima već da ček da pokušam ovako
    Dal se slažeš da je ovaj klip napravio 16ogodišnji klinac koji se loži na anonimuse i pesme bs sindikata i sva svoja proseravanja upakovao u jedan klip sa sve retardiranim anonimus šablonom a realni život je iskusio isto koliko i ja safari u africi .Evo konkretno šta je ovde transfer.
    Ako hoćeš da pričamo o anonimusima otvori posebnu temu rado ću podeliti svoje mišljenje sa tobom

4. Девојке, смарате.

5. Bila je čak i tema, ali je neslavno prošla sa svoje dvije strane.

6. http://www.youtube.com/watch?v=LGv9PlKpIsU&feature=player_embedded#!
    50 nešto stranica komentara,a i došlo 17 navijača Fenerbahčea ovi se napalili,sve...Posle utakmice će biti još veći jer će ih Partizan napuniti 10:0

7. Ne zna se koji su veći blam, ti bolidi dole što su vikali 'Ovo je Turska' ili ovi naši što vele 'Ovo je Rusija'.

8. klasika Da objasnim,klasika da se naježiš.

9. Nikad mi nije bilo jasno odakle ispadaju ti ljudi, i po čemu njihovo mišljenje moraju da čuju široke narodne mase... Kako je to došlo do Srbije nije mi jasno...

10. http://vukajlija.com/forum/teme/32437-kvarovi-na-racunaru?strana=25#post_1867569
    Po meni transfer.
    Zašto ljudi imaju neopisivu želju da lupaju o stvarima o kojima nemaju pojma?
    Nemam ništa protiv nje lično ali kad-god pročitam neki njen post u glavi mi odzvanja KEPTN OBVIJUS.
    Čist spem. Isto kao kad bih ja uleteo i lupetao o problemima razmnožavanja pingvina na nekom ZOO forumu.
    Zašto... ZAŠTO??

11. METALIKO, PLAGIJATORU!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.