Transfer blama

1. БАНУЈТЕ МЕТАЛИКУ ЗБОГ ПЛАГИРАЊА И ОБРИШИТЕ ЈОЈ 3 НАЈПОПУЛАРНИЈЕ ПЕСМЕ!!! И НАРАВНО БАНУЈТЕ ТРАЈНО ОВЕ МАЊЕ БЕНДОВЕ КОЈИ ИМ СЛУЖЕ ЗА ЛАЈКОВАЊЕ!

2. I ODBANUJTE KLIFA BURTONA!

3. Велики трансфер се тренутно одвија на ТВ Пинку.

4. Po meni transfer.
    Zašto ljudi imaju neopisivu želju da lupaju o stvarima o kojima nemaju pojma?
    Nemam ništa protiv nje lično ali kad-god pročitam neki njen post u glavi mi odzvanja KEPTN OBVIJUS.
    Čist spem. Isto kao kad bih ja uleteo i lupetao o problemima razmnožavanja pingvina na nekom ZOO forumu.
    Zašto... ZAŠTO??

Ako se neko ne razume u nešto, što mu se lepo ne objasni nego se stavlja u transfer blama i ponižava? Ne razumem tu potrebu da nekoga omalovažavate samo zato što nije dovoljno informisan. Govorim uopšteno jer mi je pun peršun vas pametnjakovića koji samo kenjate novajlijama da imaju inteligenciju nižu od proseka a vi sami ne znate odakle ste šuplji. Na Vukajliji ne možeš ni pošteno da govoriš kako govoriš i šta misliš, nego se mora furati taj neki šablon vukajlijaizma da se ne bi obrukali. Ako sam se i obrukala neka sam se obrukala, sve je to za ljude. Što mi se lepo ne objasni kada ste tako pametni? Ja sam otvorena za savete i kritike. Da vas vidim koliko ste tome vični, pametnjakovići.

5. Guzano, što bi rekao Tibor, zar je tebi ovo stvarno TRANSFER blama? Mislim, ono migoljiš se dok slušaš/gledaš... pa ugasiš na pola, jer ne možeš više?

Ono, pesma k'o svaka druga iz žanra koji ne slušam. Š'a znam... tutn'o bih je u neki film čak, u neku tužnu scenu.

6. Mislim, ono migoljiš se dok slušaš/gledaš... pa ugasiš na pola, jer ne možeš više?

Ovo nije transfer, ovo je transfercina. Treba uvesti jebenu smrtnu kaznu za sintagmu "skupljati teglu srdaca".

7. Blondi

Блонди није геј, деџко!

8. http://www.youtube.com/watch?v=OjM7I83hsLA&feature=related

Ovo je definicija gej. Usi su mi zapusene sljokicama.

9. Sisače kurca sam još davno gledao, jadni ti roditelji.

10. Znam, ali ja opet naleteo na njih, pa rekoh da se podsetimo. Inače, vikron vratio sve klipove, među kojima i one sa tamburicom.

11. Ako se neko ne razume u nešto, što mu se lepo ne objasni nego se stavlja u transfer blama i ponižava? Ne razumem tu potrebu da nekoga omalovažavate samo zato što nije dovoljno informisan. Govorim uopšteno jer mi je pun peršun vas pametnjakovića koji samo kenjate novajlijama da imaju inteligenciju nižu od proseka a vi sami ne znate odakle ste šuplji. Na Vukajliji ne možeš ni pošteno da govoriš kako govoriš i šta misliš, nego se mora furati taj neki šablon vukajlijaizma da se ne bi obrukali. Ako sam se i obrukala neka sam se obrukala, sve je to za ljude. Što mi se lepo ne objasni kada ste tako pametni? Ja sam otvorena za savete i kritike. Da vas vidim koliko ste tome vični, pametnjakovići.

PA AKO NE ZNAŠ NESTO ONDA SE NE GURAJ DA POMOGNEŠ TAMO GDE NE MOŽEŠ! Možeš samo da odmogneš. E sad, to što ti manijački juriš po forumu i svuda se upisuješ ko džukac svako drvo, to je druga priča koju su svi provalili. I JESTE TRANSFER lupetati nešto što ne znaš. Ako nije transfer onda je trol, odluči se.
    I zajebi taj peršun leba ti, kurac se kaže.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.