Transfer blama

  1. Definitivno zaključavaj.

  2. Sijalicu banovati dozivotno zbog kacenja klipa i nanosenja teskih mentalnih ostecenja clanovima Vukajlije bez obzira da li je to namerno ili nenamerno ucinio. Ja sad idem da sebi iskopam oci.

  3. PA DESU JOJ RODITELJI JEBEM LI IM OCA OCINJEG

  4. Ju, jbm ti, treba zakonom zabraniti taj grand i pink, šta oni puštaju to ne pušta ni nacionalna televizija Džibutija ili Kirgistana.

  5. http://www.youtube.com/watch?v=C66w3xop6rY

    Kraj. Nema dalje. Gasite sve na svetu što postoji. Onu "Bred Pit" sam barem uspeo da odgledam do kraja, ovo jednostavno nisam mogao.

  6. Nisam verovala da ovaj čovek može da bude odvratniji bez brkova! A emisija... O maj gad!

  7. Коментари овог лика почев од овог, на дефиницији http://vukajlija.com/gde-si-bila-kad-sam-bio-nikoooo/79701

    silverspurs84

    Pošto inače patim od bolesne ambicioznosti da postanem "neko" u životu, trenutno nemam devojku i namerno izbegavam da ih muvam, baš zato što znam da ću kod mnogih u ovom trenutku biti nula u očima, odnosno "biću niko". Kad postanem "neko" (nadam se za koju godinu, pošto u mom slučaju zahvaljujući brojnim odricanjima koja sam imao i sopstvenom upornošću postoje relativno dobre šanse za tako nešto) one će meni prve prilaziti i zato se uopšte ne nerviram zbog toga što sam "singl" već duže vreme. Otvoreno ću vam priznati da jedva čekam da kad budem uspeo u životu odjebavam na keca tamo neke mawe nafurane loodache koje će pokušavati da mi se nabacuju ne zato što ću biti lepši, bolji, pametniji, jači i duhovitiji muškarac nego sada, već zato što ću imati kao naftni inženjer veliku platu, voziti džip i nositi firmirano odelo sa kravatom, a ne soma dinara u džepu, 20 godina staru džetu i garderobu kupljenu kod Kineza.

    Znam da će mi neki od vas reći da sam gay, da ne znam da uživam u životu ili da lažem samog sebe zbog ovakvih komentara, ali moj stav po pitanju devojaka je sasvim jasan. Bolje je biti sa "jednom ali vrednom", nego sa njih hiljadu koje misle da nešto vrede samo zato što lepo izgledaju.

  8. Slepi brate, a zasto si ti uopste klinkuo na taj link ? :)

  9. Слушао сам Ханку Палдум и било ми са стране у оним предлозима... јебига

  10. Jesi li bar naucio ples? lolo

  11. Али ово са овом Милевом је курчина бламчина, мислим деџгови се нису потрудили да пусте дебилски видео на фул скрин, него овако померају мишем, а ове пичке из публике тапшу, као пресмешно, а овај ретард бламиџић глуми ко онај дебели курац што је водио великог брата и слична срања, ђамбаз !
    Зато Раде Лацковић не пева у Србији.

  12. bilbao je li istina da sa tim snimkom muče zatvorenike u guantanamu dok im ne ispričaju sve što žele znati, ja čuo da je najjači izdržao tek do 1:43 minuta.

  13. Razumem da devojčice slušaju Bibera, ali Arkanov sin... BLAAAAM!
    http://www.youtube.com/watch?v=xSxlA31xx00

  14. Arkan bi ga ubio sad da je ziv.

  15. Какве дежавуове имам читаво јутро, па то је сцена. Ево сад, кунем ти се Јебачу да си негде, некад исто то рекао. бемти