Transfer blama

1. Kako nema bre. Samo kucaj Tempo reklama. :) MOJ TEMPO NE MOŽETE DA PRATITE! Wtf, da li su je skinuli jbt?! Skočimiše, ako si je ti postavio opet, svaka ti dala. :) Nesam bio informisan da su je opet obrisali, jeb'li majku svoju.

2. u čemu je štos? što banuju ovu reklamu?

3. Zato sto je ovog geja sramota pa stalno prijavljuje jutjubu kad god neko okaci.

4. hahaha ne seriiiii!!!!!!!hahahah

5. Verovatno su shvatili koliko su se obrukali. :)

6. http://vukajlija.com/recnik/autori/237589/komentari
    Зашто лик не воли Раднички Ириг мени то никад неће бити јасно

7. Skino Skočko na komp, ne mogu oni nju toliko da banuju koliko mi nju moremo kačiti na jubitou! :D

8. Predložila sam mu genijalnu pesmu a on ni da prokomentariše. Šmrc :(

9. I ja imam na kompu. Mogu me uvate zakurac.

10. ALI NA ŠEST RATA ČEKOVIMA!

11. Ma onaj njegov pogled na početku dok ove pričaju hahahahahhahahahahahahaahahaahahah

12. Skinuli i meni.

Najveca fora je sto ne mogu da uploadujem ponovo isti klip,probao sam cak i sa drugog naloga,ne dozvoljava.

Kopija mejla od jutubeta

We have disabled the following material as a result of a third-party notification from Tempo claiming that this material is infringing:

Tempo reklama DTV
    http://www.youtube.com/watch?v=tVzfjOeXoU4

Please Note: Repeat incidents of copyright infringement will result in the deletion of your account and all videos uploaded to that account. In order to prevent this from happening, please delete any videos to which you do not own the rights, and refrain from uploading additional videos that infringe on the copyrights of others. For more information about YouTube's copyright policy, please read the Copyright Tips guide.

If one of your postings has been misidentified as infringing, you may submit a counter-notification. Information about this process is in our Help Center.

Please note that under Section 512(f) of the Copyright Act, any person who knowingly materially misrepresents that material was disabled due to mistake or misidentification may be liable for damages.

Sincerely,

— The YouTube Team

13. Nista, pravimo nove akaunte.

14. Fora je ssto nece ni sa novog da uploaduje.

15. Je l' sam ja jedini koji ovu temu proverava samo da bih se uverio da nisam završio na istoj?

16. Je l' sam ja jedini koji ovu temu proverava samo da bih se uverio da nisam završio na istoj?

Naravno da nisi.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.