Transfer blama

1. Ма та реклама за темпо је званична, чак су је ти говњари сами пуштали на тв и још плаћали за то. Сад кад су видели да су испали јајаре иду по нету и пријављују, а иронија је што је пријављују као "увредљив садржај".

2. Stavite je na yutu ali nemojte stavljati Tempo ili slične oznake sa tim. Tad je neće moći prijaviti a ni skontati na netu.

3. Bilo? Ne?

Daleko bilo! Kukuuuu

4. cela tema je dojajna al ovaj je pobednik

Ја се у селу купам у бурету у коме је загрејана бунарска вода.
    Море сам видео пре 37 година и верујте то је нешто одвратно.
    Није ме Бог ставио да се родим у Дубровнику и имао је разлог за то.
    Држимо се Боље господње

5. Jes vala, njima dubrovački nama kalemegdanski Bog. Šta ima da se mešamo?
    Eeee, zatucanosti....

6. Ja mislim da je ovo pobednik:

Прва купалишта у Србији су се појавила после првог светског рата, а увезена су, наравно, из болесне Европе. У почетку су била посебно мушка, посебно женска купалишта, а купаћи костими су покривали цело тело. И на купалишта није ишао верујући народ, него српска господа која су се удаљила од вере. А онда је ђаво уз помоћ комунизма све више удаљавао народ од Православља што је резултовало да народ све слабије може да расуђује шта је врлина, а шта грех, шта је нормално, а шта ненормално, шта је морално, а шта неморално. И постепено је преко телевизије, штампе, моде народу све више рекламиран неморал из Европе и Америке, и обезбожени народ је све више то прихватао. И тако је постепено дошло до данашње крајње болесне ситуације да полуголи или скоро сасвим голи и неморално обучени људи шетају улицама и купалиштима и то се сматра за нешто нормално. Људи су изгубили осећај за стид и за срам и за грех.

AHAHAHAHAHAHA!!!

7. ^ ova poslednja konstatacija je potpuno tacna,ako izuzmemo deo da misli na kupalista.
    Al vecina stvari u nasoj zemlji je upravo tako postala popularna. Najbolji primer je gej parada, na koju smo se nekad gadili,a koja ce za 10ak godina postati ista onakva kao u San Francisku.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.