Transfer blama

1. vukica idol! OPLODI NAS VUKICE, TRPAJ MAJMUNE!

2. ВУЧИЦЕ НЕ ИЗВЛАЧИ СЕ САД, ЗНАМО ДА ГОТИВИШ КАРЛЕУШУ !

3. Nije moglo da se slusa.

4. Gotivila kao mala a sad ne mogu više.

5. Ја у кухињи имам један блендер стар дванаест година, десет пута боље звучи од Карлеуше.

6. Hahahahahahahaha ipak ne bih. :)

7. http://www.youtube.com/watch?v=u6tRhXtPaAg

Ja ne mogu da dođem sebi, posle slušanja ove pesme!!! Transferčina!!!

8. Ovo karleušino je dušu dalo za spemovanje može neko da mi se pridruži dok nije zabranila ko na onom klipu lolo

9. ћути душане побрисаће газда цео трансфер блама, знаш како цвика од диве злоло

ал могли смо мало, није да није

едит: на који тачно мислиш?

10. Sad gledam ladno tucakovićka pisala tekst.Ustvari ne znam ni što se čudim ko bi drugi mogo da napiše onaj kriminal lolo
    ovaj krimi rad s prethodne strane

11. бацијо сам који

едит: једи говна, није ми занимљиво да спемујем сам

12. Што је најгоре, ја сам овог лика и лично упознао.. Ем што и у стварном животу трансферише, ем што је јајо од човека.

13. Што је најгоре, ја сам овог лика и лично упознао

Nisam ni sumljo Jankela:))

14. Овај Личи на оног "Тешановић Теши свака риба се смеши, стално стење он и има муда као слон".

15. е кад помену шерлок тешу, нек напише неко о њему нешто, делује као занимљив лик. нешто сам читао али то је мало, сигурно има упућенијих

16. е кад помену шерлок тешу, нек напише неко о њему нешто, делује као занимљив лик. нешто сам читао али то је мало, сигурно има упућенијих

Урбани мит каже да се лик пријавио за звезде гранда , прошао је прву фазу, попео се на бину, скинуо гаће и курчином махао према Саши Поповићу, тај мит га је бацио у легенде и ако у суштини није урадио ништа посебно осим тога, он је као и сваки рандом рокер.

http://www.youtube.com/watch?v=MAeFmhUl958

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.