Transfer blama

1. Курде, послао ми Пројектант, који је банован, на фејс да окачим овде.

2. zyclon
    Neka širi auditorijum oprosti na rečniku, ali ovo moram da napišem: POSEREM TI SE KONDIĆKA U USTA ŠKRBAVA! Na Goli Otok treba slati ovakvu gamad.

http://www.blic.rs/Vesti/​Hronika/342298/​Natasa-Kandic-Tuzilastvo-uznemi​rava-javnost-prica-je-neubedlj​iva
    Jes' da možda ovo nije tema za to, ali mene je sramota zbog svih državnih institucija koje ćute na ovakve idiotarije.

nisi promašio temu, blam je, i to za one koji ćute na to i ohrabruju nju i njoj slične na taj način. ja ne znam šta je to u srbiji pa da postoje pojave tipa čanak, čeda, kandićka i njima slične, u republici srpskoj to ne bi moglo proći

3. Pa pazi političari se vode onim "ako je ignorišeš, prestaće. Ako reaguješ, našao si se u priči" Problem je što nemaju pravi odgovor na njena proseravanja.
    Ja bih joj ovako rekla:
    S obzirom da su žene izuzetno osetljive u menopauzi, moglo bi se reći da Kandićka prolazi kroz teži oblik menopauze nego što je uobičajeno zato se ponaša neuračunljivo i lupeta gluposti koje je svojstveno ženama koje prolaze kroz tu fazu. Za nju je najbolje da ode u one ustanove i odleži neko vreme dok je ne prođe kriza.

4. u bre, kakve su ovo sranjave guzice... :D jedino je ova s masnicom fina, garant ih je ona i nagovorila cisto da pokaze da je bolja od drugarica

5. А на следећој слици скака окренута према апарату и држи свој паламар у руци.

6. ma sve su ok osim ove druge i treće :)

7. нико никад неће прејебати хајди и 18-и рођендан!

8. Чек Змају, хоћеш да кажеш да је она скроз десно коштуњава добра?

9. Guzovima se u zube ne gleda.

10. kako bih ih polupao nekom bagremovom granom ovako gologuze. jeste, ne kurcem nego bagremovom granom baš. mrš.

11. Довољна је друга слика "Филмска продукција ТРИ-Д"...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.