Transfer blama

1. Курде, послао ми Пројектант, који је банован, на фејс да окачим овде.

2. zyclon
    Neka širi auditorijum oprosti na rečniku, ali ovo moram da napišem: POSEREM TI SE KONDIĆKA U USTA ŠKRBAVA! Na Goli Otok treba slati ovakvu gamad.

http://www.blic.rs/Vesti/​Hronika/342298/​Natasa-Kandic-Tuzilastvo-uznemi​rava-javnost-prica-je-neubedlj​iva
    Jes' da možda ovo nije tema za to, ali mene je sramota zbog svih državnih institucija koje ćute na ovakve idiotarije.

nisi promašio temu, blam je, i to za one koji ćute na to i ohrabruju nju i njoj slične na taj način. ja ne znam šta je to u srbiji pa da postoje pojave tipa čanak, čeda, kandićka i njima slične, u republici srpskoj to ne bi moglo proći

3. Pa pazi političari se vode onim "ako je ignorišeš, prestaće. Ako reaguješ, našao si se u priči" Problem je što nemaju pravi odgovor na njena proseravanja.
    Ja bih joj ovako rekla:
    S obzirom da su žene izuzetno osetljive u menopauzi, moglo bi se reći da Kandićka prolazi kroz teži oblik menopauze nego što je uobičajeno zato se ponaša neuračunljivo i lupeta gluposti koje je svojstveno ženama koje prolaze kroz tu fazu. Za nju je najbolje da ode u one ustanove i odleži neko vreme dok je ne prođe kriza.

4. u bre, kakve su ovo sranjave guzice... :D jedino je ova s masnicom fina, garant ih je ona i nagovorila cisto da pokaze da je bolja od drugarica

5. А на следећој слици скака окренута према апарату и држи свој паламар у руци.

6. ma sve su ok osim ove druge i treće :)

7. нико никад неће прејебати хајди и 18-и рођендан!

8. Чек Змају, хоћеш да кажеш да је она скроз десно коштуњава добра?

9. Guzovima se u zube ne gleda.

10. kako bih ih polupao nekom bagremovom granom ovako gologuze. jeste, ne kurcem nego bagremovom granom baš. mrš.

11. Довољна је друга слика "Филмска продукција ТРИ-Д"...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.