Transfer blama

1. Što sam sebe prijavljuješ?

2. eto, zbog te avvl kako već, opet banovan Ollanik.

3. Је л' то она што стално тражи да јој побришу све дефке како би могла мирне душе да напусти сајт?

4. а она вређала човека због туђе дефиниције лол може да се банује олланик до сутра али бар никад неће бити преложена лобања опетрећена сајтом ко људи који се примају на његове форе

5. Прво сама песма, а затим и ископирани спот Бени Бенасија за песму Хуз јур деди.
    Мада, звекнуо бих две из спота, да се не лажемо.
    http://www.youtube.com/watch?v=zQhk9E7qY5g

6. Mico, da je RD to rekao ili neki mod, to bi bilo kul i svi bi skandirali i verujem da bi taj komentar išao u omiljene komentare a ne ovde.

7. Vučice, sad realno, aapljuga se nije ni trudio čak da je spusti, on to spontano odradi, na keca.

8. Нека клинка са фејса... уз опис ''Моје <3'' лоло
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/422908_117842135029959_2114277029_n.jpg

мада, фине дуде, што јес јес

9. Брате, ово ти је за Разноразно питање, а не за овде. :Д

10. Дрогирана Веверица
    Брате, ово ти је за Разноразно питање, а не за овде. :Д

ЛОЛО :Д

11. Шаљи ти линк фејса ове мени у пвт. лололо

12. Мени аапљуга готиван лик.

13. Jeste Avvl malo čudna ali je dobra osoba. Imala sam priliku da komuniciram sa njom preko pvt-a, zato i kažem da je dobra. Realno, ta konverzacija nije trebala ni njemu a ni njoj.

14. дрогирани јеси сигуран? профил јој је препун оваквих трансфера? :D

15. Вучица има ПВТ, Вучица инсајдер, Вучица Бранкица.

16. Ma zajebavam se, ja i nemam fejs, zaostao sam. :D

17. Ma zajebavam se, ja i nemam fejs, zaostao sam. :D

Ne'a veze, imam ja.Šalji.

18. Hocemo javno da se okaci link!!!!

19. OKAČI DA GLEDAMO SISE!

20. САМО КУЦАЈТЕ ЈЕБАЋЕМО НЕФЧИЈА У ПРЕТРАГУ НА ФБ И НАЛАЗИТЕ ЈЕ

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.