Transfer blama

1. OKAČI DA GLEDAMO SISE!

Изађи људима у сусрет! Или шаљи певетеје, а можеш и линкове слика да шаљеш у пеете, није проблем. :Д

2. Ja mislim da mu je ovo ćerka, al stvarno, čak i liči, možda koju godinu starija...
    Jebote koliko je ovo odvratno.

3. More, ja bih zveknuo ovu sa početka spota, i to bih je baaaaš zveknuo!

4. Како им га шукно Стамени!
    "Шта је са Гробарима? Што нису дошли на утакмицу?"

5. Ta njegova izjava je u cjelini transfer, mrsko mi tražiti link.

6. Stamena će se lepo provest u Azeru, kada im Mustafu bude objašnjavao, više je transfera bilo sa njegove starne.

Da ne bude navijačkih prepucavanja ovde, UŽIVAJTE:

http://www.youtube.com/watch?v=QuPqr1LjwuE&feature=player_detailpage

7. CKM, aj, mojne više da kačimo ove klince šatro repere, smorili okolinu ozbiljno.

8. Da ih zamenim dobermanom? Pa naleteh posle nekog vremena na njih, umro sam... ponovo...

9. Kakav seljak majko mila draga...

10. Наполеон је направио дете једној ликуши из краја, па је оженио јер је ПОШТЕН МОМАК из поштене куће
    а што има гаајбу напрцану на јерковићу, пфф

11. hahah, ne seri da se oženio? hahahahaha

12. Уништавао бих га батинама.

13. живота ми, жењен човек
    бачје, не трескај, напо је зверина

14. Zverina u obdaništu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.