Transfer blama

1. Riknuo mi je frontalni režanj od gledanja.

2. Crvena konjeva mas'

Ликуша их јебе у здрав мозак, али сироти Крсто јебати неће.

3. Ликуша их јебе у здрав мозак, али сироти Крсто јебати неће.

Kako neće jebat, srediće mu ona neku devojčicu. XAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

4. Kako bih ja nju odvalio od kurca auuu.... Zaljubio sam se.

5. ХАХАХАХАХААХ СРЕТКО

6. како је глупа емисија јеботе

7. sretko kraljina... oplakao sam ga kacam gledao

Skočimiš
    Tajrad.

I ja bih isto.... :)

8. како је глупа емисија јеботе

9. Au, kakav bolesnik ovaj Krsto. Kad je rekla da joj je 'samo prijatelj' samo sam čekao da izvuče nož i izbode je. Uputio joj je pogled 'moja il' ničija'. Neće to njihovo prijateljstvo dobro da se završi, vidi se da je dečko psiho žešći.

10. Људи, френдзоновање је поприлично зајебана ствар.

11. ЈЕБЕНИ СЛЕДБЕНИК АЛИ СЛЕДБЕНИК ЕЈ!

како га је урадила зла манипулаторска курва сунце ти пољубим. а толико је намазана курва да би неко наиван помислио да је добра фина девојчица, а тешка аспидетина је у питању, нисам дуго видо тако намазану злу жену.

лоло маре најјачи
    - кад будеш инструктор јоге можда се пријавим... а можда и не.

е е и да. хахаха ова романса ће крваво да се заврши лоло

12. Nemojte više da kačite takve klipve, ozbiljno, kad god vidim takve iritantne kretene poput ove slobodne umjetnice i druga joj, plus voditelji što ismjijavaju ljude kojim je potreba psihijatrijska pomoć (i psihijatar za njihovog psihijatra), takav nekakav nemir osetim u sebi da bih sve slomio tad.

Opet, nisu tu krivi ni voditelji ni ovi što dolaze na audiciju, nego narod, on je taj koji je glup i koji voli da gleda te glupoštine.

13. Jel rtl i prva imaju istog vlasnika sad kad im gledam program im je dosta sličan
    Krv nije voda-porodične tajne
    Večera za 5-dođi na večeru
    galileo oba programa imaju
    exluziv takođe ko i galileo
    Ja sam ranije gledao rtl puštali su solidne filmove sad su sranje
    Jebote da nemam net i skidam filmove i serije ja ne znam šta bi gledao na tv-u
    Faco obavezno pogledaj ovu našu verziju porodične tajne ovo je za plakanje

14. I još sulejmana puštaju oba programa i onu paklenu kuhinju

15. брате, чиме се ти бавиш

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.