Transfer blama

1. Stvarno, ovo je gluplje i od Lambade onomad...mnogo je bre glupo! Al' mnogo!

2. Ne znam da li je ovo bilo, ali je ludo burazeru

MOMCIMA SE SVIĐAM, S NINKOM SE NE VIĐAM

http://www.youtube.com/watch?v=DfRwpApq9_8

3. Slobini glasaci su otisli u kurac.

4. Pazi kad je celokupni snimak i sve vezano za njega takav transfer blama da sam se jako zacrveneo.
    Prvo- gangnam staj
    Drugo- sama pesma koja vec jedno mesec dana transferise
    Trece- Oni matorci ispod mlade picetine
    Cetvrto- TENISER! On je najveci blam
    Peto- Baba, invalid u kolicima, lice sa stakama
    Sesto- Za kakva smo mi sranja spremni da se okupljamo, rekao bi covek da zivimo u takvom medu i mleku da mozemo da uvedemo vize ljudima.
    Sedmo- Kontam da sluzi za promociju Srbije, kao ovo je popularno pa ono...Ovo pravi totalni kontra efekat...eventualno moze da privuce ekskurzije daunovaca iz zapadne evrope. Jedini WIN u celom snimku je deda na 0:47 u zutom sesiru.

5. ahhahahha pa ovo stvarno nije normalno .... Pa zar je moguće da smo baš,baš,BAŠ,BAŠ toliko otišli u kura* ...

6. LOL , mala idi zovi tatu :D
    Op op op gagnam stajl , svi poludeli :D

7. Pa kad nije otkrio Tajnu Veštinu Onanisanja Kroz Džep Od Pantalona.
    ..................................................................................................
    Mislite da je to običan čovek, kao vi. Mislite da on samo drži ruke u džepu od farmerka, dok misli o tome kada će da stigne autobus.
    Pogrešili ste, Osoba u koja vas gleda je pobornik TVOKDžOP-a. Zamišljajući seksualne fantazije sa vašim likom, Osoba kroz džep od pantalona prstima stimuliše svoj glavić napunjen krvlju.
    A vi o tome ništa ne znate....

8. http://www.youtube.com/watch?v=OZ4643SaPl4&feature=youtu.be

Transfer blama za ove cure, ali za čiču pohvala na 1:30 :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.