Transfer blama

1. Ma sudeci po ovim sa srbin.info, Srbi su otisli na Mesec, pa se vratili sjebali Atlantidu, a onda se najebali keve Rimljanima.
    Tek onda su se skrasili na Balkanu i postali obican narod.

2. Dobro sad, deretićevci su priča za sebe.

3. Viđu ovih alijinih fanatika što su okupirali temu....

4. "U RAJU MI JE EKIPA ALI IDEM U PAKAO TAMO MI JE EKIPA" ♥

5. Jeb'o vas kurac, kakvo je to srbovanje "Mi smo crvene beretke" i slična sranja, a čim pitaš nekog tog fanatika šta će sa svojim životom, dobiješ odgovor "Završavam faks i palim preko grane"?!
    Ako toliko voliš Srbiju, radi mesto korisno, a ne ova govna.

6. Па да, ако неко сматра ''србовање'' (не родољубље, него србовање) трансферичним, одма је члан ''оних других''. Типично за друштво где су људи у стању да се гађају минобацачима око питања да ли је жуманце бело или бијело.

Jasam upravo nekoliko puta zbog rodoljublja proglasavan fasistom i klerofasistom..
    Kad kazem da da EU nije jedino resenje i da Srbija moze da bude uredjena drzava i bez stranih gazdi koje ce da nam plasiraju njihova sranja, dobijem etiketu mongoloida, obrazovca, i ratnog huskaca.

A sto se tice ovoga oko podele belanceta na belo i bijelo, reci cu samo da ljude ne delim na rase, polove, nacionalnosti, pedere i strejtere nego na dobre i lose.

I da, drazi mi je Miroslav Ilic od Davida Gete, Adele, Rijani, Skorpionsa, Metalika i sta ti ja znam, sta cu kad sam klerofasistoidni homofobicni neonacista.

7. Gazimudo, nemoj tako, njih ti proevropski (ds, sns, ldp...) uče demokratiji po kojoj je svako ko smatra suprotne stavove za ispravne - divljak.
    E sad, što je 70% naroda antievropski raspoloženo jer neće da ih jaše kako ko stigne, na to naši političari imaju jednu jako dobru frazu "Mi ćemo u EU, svidelo se to građanima ili ne. Oni ne znaju šta je najbolje za njih".
    A mene boli kurac, ja ću i dalje da budem primitivac koji je protiv evropske unije, gej parade i sličnih govana i koji voli svoju zemlju.

8. Потајно се надам да ће се овај суноврат ЕУ наставити и да се створи великонемачка атмосфера на континенту(као што има тенденцију), па да Шваба узјаше и нас и комшије, да видиш како ће привреда да букне. Мекларен СЛР маде ин Пирот.

9. E sad, što je 70% naroda antievropski raspoloženo jer neće da ih jaše kako ko stigne, na to naši političari imaju jednu jako dobru frazu "Mi ćemo u EU, svidelo se to građanima ili ne. Oni ne znaju šta je najbolje za njih".

Не може се приступити Европској унији без пристанка народа, мора да буде референдум кад за то дође време.

10. Не може се приступити Европској унији без пристанка народа, мора да буде референдум кад за то дође време.

Tu sa zadovoljstvom zaokružavam NE!

11. Срето, знам ја то, него што ће или да измуљају нешто, или да опет преведу овце жедне преко воде.

Tu sa zadovoljstvom zaokružavam NE!

+111111

12. Земље ЕУ су, на њиховом референдуму, јасно рекле НЕ нама избосне. Нас боле бриге.

13. И нама су исто, него се ови наши политичари праве да не виде то.

14. Наместиће ако буде било потребе, Веверице, јер народу је наметнуто да верује да ће све да буде лепо кад уђемо. П.С. Јесте потписали проглас што рекламирам на профилу? лоло

15. Срета Коштуницин играч лоло

16. Nisam ti se potpisao po proglasu tvoje stranke. :)

Mene samo zanima što sadodmasad nije referendum za ili protiv EU, jer koji kurac se mi približavamo njoj, ako će narod, a 'oćemo na referendumu se izjasniti protiv, u procentu većem od 65%, u ovaj procenat verujem.

17. Ма нижи је проценат куд и камо.

18. Ту прво креће кампања тако што "независне" компаније за истраживање јавног мњења врше испитивања и објављују резултате у којима број оних за европу из дана у дан расте, а онда и осталим срањима и завршиће се крађом на референдуму, али ако будемо имали мозга, мотку у руке и терај говна, нови 5. октобар.
    Срето, ја се овде потписо двапут. :Д

19. Таман и за Црвеног. хехе

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.