Transfer blama

1. i da Srbija moze da bude uredjena drzava i bez stranih gazdi koje ce da nam plasiraju njihova sranja

Проблем је у томе што стране газде раде преко домаћих полтрона, иначе би то било потпуно другачије

2. Проблем је у томе што стране газде раде преко домаћих полтрона, иначе би то било потпуно другачије

Pa ti domaci poltroni spinuju nasu javnost, mlate pare ko nezdravi na racun naroda, a za uzvrat dobijaju glasove ovaca.
    A ako im se ,ne daj boze , usprotivis dobijes etiketu neonaciste, (klero)fasiste, koljaca i zatucanog cetnika.

Gledam juce po internetima nesto, i vidim da u Nju Delhiju izasle stotine hiljada na ulice, demonstriraju jer su nezadovoljni presudom za neke likove sto su silovali ribu u javnom prevozu (ili tako negde).
    Pazi, STOTINE HILJADA je izaslo jer misle da je JEDAN COVEK doziveo nepravdu! A kod nas imas STOTINE HILJADA ostecenih, koji su po slovu zakona u pravu, i nema NIJEDNOG na ulici!
    Cak i kad pokusaju ljudi da se okupe i posalju neku poruku, u roku od odmah ih marginalizuju kao neke dzabalebarose, debile, i ljude koji , zamisli, bez potrebe blokiraju saobracaj u divnom nam gradu. E to je za mene transfer nad transferima!
    Mene su bre ovde napljuvali sto sam pozvao ljude da izadju na protest protiv odrzavanja NATO skupa u Beogradu, EEEJ! Pa pre 12 godina su nas zasipali bombama, i nadju se "intelektualci" koji su u fazonu da smo sami krivi za to..

A sto se tice referenduma oko evropske unije.. Sta mislite zasto se referendum postavlja neposredno pred ulazak, odnosno NAKON STO SE ISPUNE SVI ZAHTEVI? Sto nas nisu pitali 2004. HOCETE LI U EVROPSKU UNIJU. Kazemo HOCEMO, onda rade ovo sto i danas, ako kazemo NECEMO, nek odjebu u poskocima, nema uslova koje moramo da ispunimo, nema krojenja istorije i cepanja teritorije..

3. Deco manite se politike ...

4. gazimudo. pusti ti nju delhi. tamo stotine hiljada ljudi živi i skončava gore nego govna na dupetima pacova, a da niko ni ne trepne. ovo a tom ribom je sve ispolitizovano...

5. Flow

Јеб'о га АутоТјун! Кад сам чуо овако иритантан глас, дошло ми је да поломим комп. Није музика за свакога.

6. mnogo bolje je kada se romi tripuju da su crnci reperi,nego neki emotivni latino gejevi.

7. Hahahah Sanitarni, meni su mnogo smešni. :) Poistovećuju se sa njima. :)

8. imam ja u komsiluku njih par.sakupe se,pa uz neke matrice bacaju neke rime. :D neka,neka se drze.

9. Samo nek je veselo. :)

10. http://www.youtube.com/watch?v=9PsB9Bt1BzA

Одгледао сам два минута, сад ме је срамотааааа

11. @ Šerlok

Vid'o sam šta si okačio, nisam ni otvarao klip već me sramota...

12. Gej bosanac!!! To mi je nekako jako smešno, znam da nije neuobičajeno ali meni je to cirkus.

13. Skočimiše šta je ovo sa slike?

14. skočimiše, je l' znaš inače ko je ovaj lik? :)

15. ahahaha, ma nisam vidjela
    uglavnom, jedan od zanimljivijih fenomena hrvatske

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.