Transfer blama

1. Није, Небитна, баш је фаца ова капслок

2. СасвимНебитна, овај пост ти је трансферчина, ниси скапирала у чему је поента трансфера уопште -_-

3. а откуд знаш која је њена животна прича? можда јој је ћале пијаница и растурио породицу или је додиривао док је имала 11 година.. можда јој је кева надувани идаљеапсолвент академије уметности са атељеом у спаваћој соби а тренутно продаје слике на пијаци, можда су јој родитељи каријеристи и боле их кураци и праве паре, можда је затекла тетку обешену о кваку вц-а, можда јој је старији брат четврта година драјзерове... де живиш ти, у маленом градићу у швајцарској на обронцима алпа?

4. СасвимНебитна, овај пост ти је трансферчина, ниси скапирала у чему је поента трансфера уопште -_-

Pa dobro, ti ne misliš da se ova devojka blamira? Ja sam doživela transfer dok sam joj čitala odgovore na ask-u, a i gledajući joj profil na fejsu.

а откуд знаш која је њена животна прича? можда јој је ћале пијаница и растурио породицу или је додиривао док је имала 11 година.. можда јој је кева надувани идаљеапсолвент академије уметности са атељеом у спаваћој соби а тренутно продаје слике на пијаци, можда су јој родитељи каријеристи и боле их кураци и праве паре, можда је затекла тетку обешену о кваку вц-а, можда јој је старији брат четврта година драјзерове

Pa jesam malopre rekla da ne krivim nju lično, ionako je maloletna? Ali ako primeniš tu logiku na svaku osobu okačenu na ovoj temi.. šta, možda i onaj što govori kakvu posluku porati ima problema s mucanjem, tremom, il' šta već.

5. Пази Небитна, само размисли од кад џанкеле тако иду по нету и курче се кол'ко кокса пошркаше? :-)
    Ако је та цава узела ишта више од џојуса, ја сам Меџик Џонсон....

6. па и то што кажеш што се теме тиче, овде људи каче песме жанрова које не слушају тј. мрзе ил рибу која је показала пичку вероватно свом дечку па је незнањем завршило јавно за све...

7. Ma i nebitno je da l' se drogira, transfer je u tome što se snima dok vari, piše GANJA FOR LIFE i misli da je otkrila Ameriku.. Uostalom, šta mene napadate, nisam je ja okačila ovde, nego neko na prethodnoj strani... iš :D

8. Небитна, пусти ове примитивце, дођи ти код чика Веверице да ти објасним неке ствари. хехе

9. Ma da Veverice..
    Nego, meni su ovakvi komentari na jutjubetu žešći transfer:

evo ovako , ja san 93. godiste , i odgajan san na nacin da ne mrzin nikoga. Na svu sricu niko od mojih najblizih nije poginia za vrime rata , tako da neman zasto sirit mrznju prema njihovon narodu. Niti me zanima jel neko Srbin , ili jeli je crn , siv ili zut , ili musliman , pravoslavac i katolik. Svi ste ljudi , ponasajte se u skladu sa ton rici , koristite mozak i prikinite mrzit sve i svasta i glumit neke face i velike ratne heroje. Smirite komplekse i uzivajte u muzici. Pozdrav iz Splita

Potpuno se slazem sa tobom.. Pozdrav iz Sapca... :)

Isti smo ti mi kurac, samo nas Ameri posvadjali...

10. Јесам говорио, јесам ли!? Бемти лебац и трансфере и прелазни рок...

11. Чим наиђем на такве усране коментаре одмах их турам под спем.... То су коментари у фазону лајкуј ме да свршим.... СЛУШАЈТЕ ПЕТРА ГРАШЕ ДЕЦХКОИ И СНИРИТЕ КОМПЛЕКСА!!!

12. Ja mrzim sive pravoslavne muslimane.

13. jel neko Srbin , ili jeli je crn , siv ili zut

србин је, некад сив, некад жут
    некад жут, некад сив

14. Kurd
    Idi bre u pičku materinu izgore mi zvučna kartica...

Imaš zvučnu karticu?

15. Ниоткуд нисам дошао, овде сам од памтивека. Овде сам био пре свих, још у освит историје. Индоевропско небо је моје, Дунав је моја река, а све што бесрамно тврдите, не може бити и није. Јер ја сам Венд и Трибал... и Трачанин сам и Илир, старији од Порфирогенита, Германа и Цезара. Моји су градови Солун, Винча и Лепенски вир. Вас самољубље или издајство у вези са мном вара. Крадете ми СВЕ, јер немате ништа што је ваше! На моје стабло и жилу своје уклето име калемите, устаљеном, срамном методом, прво велите: "Наше!" А за генерацију две, све изопачите и посвојите. Залуд логори, олује и гурање испод Дунавског леда. Моји су корени дубоки, ван домашаја ваших пијука. Знајте да сам ја, нико други до онај Србенда из Веда и све што казујете о себи и мени, велика је лаж и брука. Но, мене не брине надмоћна берлинско-бечка повест нити ви који сечете сопствене корене и одричете се своје крви; Као истински православац, верујем у творца и његову свест; Знам да ће СРБИН бити последњи, баш као што је био први.

16. где си то нашао леда ти?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.