Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Није, Небитна, баш је фаца ова капслок
СасвимНебитна, овај пост ти је трансферчина, ниси скапирала у чему је поента трансфера уопште -_-
а откуд знаш која је њена животна прича? можда јој је ћале пијаница и растурио породицу или је додиривао док је имала 11 година.. можда јој је кева надувани идаљеапсолвент академије уметности са атељеом у спаваћој соби а тренутно продаје слике на пијаци, можда су јој родитељи каријеристи и боле их кураци и праве паре, можда је затекла тетку обешену о кваку вц-а, можда јој је старији брат четврта година драјзерове... де живиш ти, у маленом градићу у швајцарској на обронцима алпа?
Pa dobro, ti ne misliš da se ova devojka blamira? Ja sam doživela transfer dok sam joj čitala odgovore na ask-u, a i gledajući joj profil na fejsu.
Pa jesam malopre rekla da ne krivim nju lično, ionako je maloletna? Ali ako primeniš tu logiku na svaku osobu okačenu na ovoj temi.. šta, možda i onaj što govori kakvu posluku porati ima problema s mucanjem, tremom, il' šta već.
Пази Небитна, само размисли од кад џанкеле тако иду по нету и курче се кол'ко кокса пошркаше? :-)
Ако је та цава узела ишта више од џојуса, ја сам Меџик Џонсон....
па и то што кажеш што се теме тиче, овде људи каче песме жанрова које не слушају тј. мрзе ил рибу која је показала пичку вероватно свом дечку па је незнањем завршило јавно за све...
Ma i nebitno je da l' se drogira, transfer je u tome što se snima dok vari, piše GANJA FOR LIFE i misli da je otkrila Ameriku.. Uostalom, šta mene napadate, nisam je ja okačila ovde, nego neko na prethodnoj strani... iš :D
Небитна, пусти ове примитивце, дођи ти код чика Веверице да ти објасним неке ствари. хехе
Ma da Veverice..
Nego, meni su ovakvi komentari na jutjubetu žešći transfer:
Јесам говорио, јесам ли!? Бемти лебац и трансфере и прелазни рок...
Чим наиђем на такве усране коментаре одмах их турам под спем.... То су коментари у фазону лајкуј ме да свршим.... СЛУШАЈТЕ ПЕТРА ГРАШЕ ДЕЦХКОИ И СНИРИТЕ КОМПЛЕКСА!!!
Ja mrzim sive pravoslavne muslimane.
србин је, некад сив, некад жут
некад жут, некад сив
Auuuu
https://www.youtube.com/watch?v=3TRBwKFfJv4
Idi bre u pičku materinu izgore mi zvučna kartica...
Imaš zvučnu karticu?
ДафаQ?
Seme Deretićevo.
где си то нашао леда ти?
http://www.facebook.com/navijaci.srbije?ref=ts&fref=ts