Transfer blama

1. Tek sad vidim ovo i baš me je blam što to stoji na YouTube već dve i po godine...

https://www.youtube.com/watch?v=zggHdmYovWo

2. Na teveu piči film "Beli orlovi", jeboimpasmater i filmu i ljebu i suncima! Film je od početka do kraja transfer. U kompletu. Nema ništa, ama ništa što nije transfer.

3. Бели лавови?

4. Ma da, taj kurac xD

Ladno gledao onaj gore klip i permutovao na brzinu :D

5. Смеће од филма.

6. Privatna fotografija u posteru(čl.145 Krivičnog zakonika RS). Protiv Vas će biti podignuta krivična prijava i bićete privedeni nadležnom istražnom sudiji u roku do 24 časa zbog oglušivanja o pravila servisa Vukajlija pri pravljenu postera. Zakonom zaprećena kazna za ovo krivično delo je do 2 godine zatvora. Upozoravate se da ne napuštate granice Republike Srbije i sačekate da nadležna patrola policije dođe na Vašu adresu i privede Vas dežurnom istražnom sudiji.

ВУКАЈЛИЈА У БОРБИ ПРОТИВ КРИМИНАЛА

7. To u Srbiji još postoji istražni sudija? A, jbt, al ste zaostale komunjare....

8. naterajte sosa da napravi lažni sajt blica il b92(ne znam dal razumete nešto na foru ko kad kopiraju sajt od banke da bi maznuli šifru) sa vestima da su uhapšeni zbog privatne fotografije na vukajliji da stavljamo taj link na takve postere

9. Privatna fotografija u posteru(čl.145 Krivičnog zakonika RS). Protiv Vas će biti podignuta krivična prijava i bićete privedeni nadležnom istražnom sudiji u roku do 24 časa zbog oglušivanja o pravila servisa Vukajlija pri pravljenu postera. Zakonom zaprećena kazna za ovo krivično delo je do 2 godine zatvora. Upozoravate se da ne napuštate granice Republike Srbije i sačekate da nadležna patrola policije dođe na Vašu adresu i privede Vas dežurnom istražnom sudiji.

АШТО ПЕДОФИЛИ СЛОБОДНО ШЕТАДУ УЛИЦАМА ТО НИШТА А

10. Ovi tnjiterasi koji par ritvitova koriste da bi postali popularni su transfercina, yabraniti tnjiter u Srbiji da se ja pitam
    http://www.facebook.com/Amfibolije

Jebo vas lajk i patetika

11. Privatna fotografija u posteru(čl.145 Krivičnog zakonika RS). Protiv Vas će biti podignuta krivična prijava i bićete privedeni nadležnom istražnom sudiji u roku do 24 časa zbog oglušivanja o pravila servisa Vukajlija pri pravljenu postera. Zakonom zaprećena kazna za ovo krivično delo je do 2 godine zatvora. Upozoravate se da ne napuštate granice Republike Srbije i sačekate da nadležna patrola policije dođe na Vašu adresu i privede Vas dežurnom istražnom sudiji

A kako se teiraju ove političke, da izračunam koliko sam najebao?

12. PREDLOG; Ovo da se salje novajlijama na mejl kad okace privatnu sliku u posteru

Privatna fotografija u posteru(čl.145 Krivičnog zakonika RS). Protiv Vas će biti podignuta krivična prijava i bićete privedeni nadležnom istražnom sudiji u roku do 24 časa zbog oglušivanja o pravila servisa Vukajlija pri pravljenu postera. Zakonom zaprećena kazna za ovo krivično delo je do 2 godine zatvora. Upozoravate se da ne napuštate granice Republike Srbije i sačekate da nadležna patrola policije dođe na Vašu adresu i privede Vas dežurnom istražnom sudiji

13. To stvarno i stigne na mejl na kojem je registrovan profil na Vuki.
    Neko reče da nateramo Sosa da napravi neku fejk stranicu "Blica" u kome je članak o hapšenju zbog postera na Vukajliji, pa da dajemo i taj link uz ovo pismo.
    Dobra ideja.

14. Kurd

To stvarno i stigne na mejl na kojem je registrovan profil na Vuki.
    Neko reče da nateramo Sosa da napravi neku fejk stranicu "Blica" u kome je članak o hapšenju zbog postera na Vukajliji, pa da dajemo i taj link uz ovo pismo.
    Dobra ideja.

Super, mada je pitanje koliko njih ume da otvori mejl akaunt lololo

15. @Towelie

Ako stiže baš tako kao što si reko, onda ja mislim da ova tema mora da se zaključa odma, jer veće transferčine ne verujem da ima na celom internetu...

16. Baš tako stiže i glavna fora je to što ti koji kače te slike imaju tu oko 15 godina, plus-minus dve, pa sam ovaj tekst smislio baš za njih. Oni su ciljna grupa...oni, ali i stariji retardirani članovi.

Smorili me posteri tipa: "Milica Perić - jebala se sa celim VII2!"

17. Мени је она девојка Рјонен што се пржи да је нека уметница опак трансфер... а 10 пута више њени следбеници јбт. Ликуша је реално курваћетина обична, а ови је воршипују ко да помера границе уметности.