Transfer blama

1. verovatno zeli da bude i stilista...

2. realno, rado bih bio sminker na par sati, cisto da legnem sa golom gocom i da joj zavucem kurac

3. брате мили ја мислио да јој је неки муж, дечко, па кад је рекла да је шминкер и фризер било ми га жао због friendzone али ми онда синуло да је педер па ми сад лакше

4. Šminker i frizer se trpaju dok ih Goca gleda i trlja pičku sa češljom

5. http://www.youtube.com/watch?v=8ZeZrAE7rac
    Izvin'te ako je bilo, mnogo strana ima, ne mogu da listam sve. Mene samo puče nešto vruće uglavu kad sam vid'o.

6. Nije ovo za transfer, već za čekić u glavu. Pola sam odgledao...

7. Мени је за трансфер онај снимак са Дачићем из немогуће мисије. Прво су новинари обрукали своју професију онаквим простаклуком, но добро, од пинка на боље нисмо ни навикли, а онда су се "испишали" по службама безбедности, које шатро нису знале да ће да буде скривена камера и ти курчеви.

8. izvini, bojan savić je car. a to što ti đokice ne razumiješ njegovu filozofiju je tvoj problem. briši taj post!

9. Veverice, naša cela država je transfer blama. Isti taj gicko je u isto vreme i premijer i ministrar unutrašnjih poslova. Pa mislim da Antigva i Barbuda imaju bolje raspoređen državni aparat. Mada jes' stvarno čitava situacija za transfer blama...

10. Vidro, a ko je Bojan Savić?

11. haha
    pa ovaj gore link što je neki đoka postavio
    iliti pou-pou

12. Мени је за трансфер онај снимак са Дачићем из немогуће мисије. Прво су новинари обрукали своју професију онаквим простаклуком, но добро, од пинка на боље нисмо ни навикли, а онда су се "испишали" по службама безбедности, које шатро нису знале да ће да буде скривена камера и ти курчеви.

Схвати Дрогирани да у тој емисији никада ни нису радили новинари. Срећа њихова што у студију није био Веља Илић. Ватрогасцима би га скидали са оне профукњаче.
    Видро што не волиш Ђоку лоло

13. Небитно ко ради, ја бих за онако нешто моментално одузео лиценцу телевизији.
    Е то ми је жао, што није био Веља, да види снајка како јебе сељак. :Д

14. Najveći hit u celoj priči oko ove skrivene kamere sa Gljivicom je činjenica da je riba koja je pokazivala debelom međunožje stvarno novinarka. Posle ovoga ne znam gde će ta da radi osim u Kuriru, Skandalu, Svetu i sličnim toalet papir novinama.

15. Гонзо, остаће на Пинку, нема зиме за њу сад. :Д
    Где ти радиш?

16. Drogirani, nisam čak ni siguran da je riba sa Pinka, mada ne znam odakle bi drugde bila. Takve pacijente samo Pink gaji.
    Ja sam u Sportskom žurnalu ili što bi rekao Kurajber radim u ciganskoj novini :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.