Transfer blama

1. Ма и ако није била на пинку, сад ће сигурно да је приме.
    Чек бре, како циганска новина кад сте гробарска? :Д

2. Ето, боли њу пичка, она глуми у швеЦким акционим и скида се за плејбој.

3. Има ли нецензурисан снимак?

4. Чек бре, како циганска новина кад сте гробарска? :Д

Nismo ni od ovih ni od onih drugih :) Za divno čudo redakcija je skoro podeljena po pola što se tiče Zvezde i Partizana. E sad ljudima ne možeš da objasniš da se piše o svemu što jeste za novinu, a da nema veze da li je u pitanju Zvezda ili Partizan.

5. I kao nije brijala pičku da bi on video. MRŠ PRLJAVUŠO GROZNA!

6. Оћете дати тај нецензурисани снимак, заспали цимери па оћу диздркам пред спавање?

7. Ma znam to Gonzo, ne razlikujete se vi od drugih novina i portala, ali vam se omaklo par puta u vestima vezanim za Zvezdu da upadne neka neprimerena reč u adres baru. :)

8. Znači riba ipak nije novinarka, pi jebem ti pogrešnu informaciju.
    Flow brate nemoj tako ona je glumica lololo

9. Veverice ti pričaš o sajtu Žurnala koji je iskreno golo govno. Ja sam ga za ove dve i po godine koliko postoji otvorio jedno šest puta. Onda ti je sve jasno.

10. И јесте голо говно, ал се увек зајебем кад кренем по тим порталима. :)

11. http://www.youtube.com/watch?v=6L9JW4ZAX7o
    Ја мислим да су овог Зарђалог Ексера испустили на главу... са Београђанке.

12. Jebem ti kakav blam je ovaj ekser...

13. fs_Milos
    Nemoguća misija - Ivica Dačić

Transfer blama države.
    ''Znači radimo, ni manje ni više nego premijera...'' Možeš misliti, kakav treš. Cilj im je bio da ga nasamare, što nije uspelo, lepo se najsmejao, što bi većina uradila. Šta je trebao da izbeči oči i blene, padne u nesvest? Jedino što nije pametan, trebao je da kaže ''Izvinite, ali zaboravili ste donji veš, zamolio bih vas da ga obučete pa ćemo onda nastaviti sa intervjuom.''

14. Sjebace ih Dacic, ja vam kazem. :D

15. Uopšte nije blam, treba da ga boli kurac.

16. Ovaj Zarđali Pajser transferiše za sve pare.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.