Transfer blama

1. Браћа нисмо, јер нисмо од истог оца. Њима је отац папа, њему се клањају, у њега верују као у „божанство“, а преко њега, клањају се и служе самоме сатани, који их припрема за последњу битку против Православних. Армагедон је поприлично спреман. Ако се већ и не одвија? Можда је Армагедон Косовско Поље, на коме треба да се одвија последња битка на Земљи између Добра и зла? На Пољу на коме се сви одлучују коме ће се царству приволети. И сада, већ више деценија, Косово је онај пробни камен за све на свету- којим ће се критеријумима приволети.

Мене живо занима да ли ови људи верују заиста у ово што причају. Ја разумем посвећеност вери, али овакво скрнављење Православља јесте блам. Какав Армагедон, какав судњи дан! Појединци су узели себи за право да омаловажавају и патријарха и да говоре да је недостојан да буде патријарх, тумаче Библију како хоће, изигравају веће православце и од светог Саве. На неким сајтовима су се појавили неки који се представљају као следбеници рашчињеног владике Артемија, стварно нису нормални шта пишу.

Погледај ово:

Нада
    17/03/2013 at 5:09 pm
    Срђане Антићу, Твоје бесрамотне, стидне и смерне речи чистог језика не могу одвратити народ Светог Саве да говори истину. ЋУТАЊЕМ СЕ ИЗДАЈЕ БОГ, драги Срђане. Текст који коментаришемо управо говори да су фарисеји над фарисејима језуити какав је римски папа и ова наша духовна лешина која седи на трону српског патријарха.
    То као прво.
    а друго,што се тиче текста уредништва: СВАКА ЧАСТ! Једини недопустив пропуст или лапсус се налази у предзадњем пасусу који гласи:”Немојте бити наивни Ваша Светости”.Наиме,г. Иринеј нема везе са светошћу, он је упао у мрак вероотпадништва. То и деца знају. Ево 2 доказа:
    1. Погледајте сајт СПЦ, патријарх служи Литургију на задушнице такорећи без народа. Бежи народ од издајника (в- фотографију 4 у првом реду) нико више нормалан неће да иде за духовним слепцом у пропаст.
    2.Ко је данас био на Литургији у овчарском Преображењу, могао је чути поводом честитке г. Иринеја папи, оштре речи које је на рачун тзв. Патријарха упутио о. Венјамин, један од бескомпромисних антиекумениста кога су у задње време ућуткали, али очигледно да његова савест није више могла да издржи срамоту врхушке у СПЦ која навлачи проклетство на наш напаћени народ.

Ову бих ја тукао до 101 и назад. 'Еј, бре! Погледај ти ту дрскост!

2. Гадија. Ја се синоћ урадио од трансфера.

3. И кардиналу Рацингеру је непријатно. :)))))))))))))

4. Dobro, ovo nije blamčuga, štaviše meni je simpatično bilo. Idem ulicom malopre i par metara ispred mene ide neka slatka riba sa klincem. Solidno građena, lepa guza, slatka u faci... Verovatno nije provalila da sam iza nje jer je u jednom trenutku stala i ISPRDELA SE KO POSLEDNJI KAMIONDŽIJA! Ja stao da izneveruem a ona se okrenula i kada me je videla promenila je sve moguće boje lica. Umesto da je pitam za br ja počinjem da se cepam kao ljakse neki i ona ode u kurac.

I ŽENE PRDE!

http://media.tumblr.com/tumblr_li0s9igCBt1qbolbn.jpg

5. Bila bi fora da žuraja bude ispred Ćele-kule.

6. I da u Sinđelićevu glavu ugrade neke lasere i munje a da Ćele-kulu optoče nekim šljazovima i ludilima. I onda Sinđelić baca laser na Ćele-kulu.

7. Ladno mu se mogu napucati dva zelena lasera u oči čarne, a da iz nosa i usta izlazi onaj disko dim.

8. Роки Билбао™

Bila bi fora da žuraja bude ispred Ćele-kule.

И да замоле ове из капеле да им позајме пар тела да их набијају на колац као афтер парти.

9. Mnogo moćno, al da se ta disko lobanja napravi od nekog viđenijeg ustanika.

10. Јеботе, чак му се и ови музичари смеју а ко зна каквих су све све срања наслушали у овој тупавој емисији.

11. Ništa čudno za ciganina gastarbajtera.

12. Зипа ово:
    "Укључи радио, ти си ми досадио.
    Укључи радио, ти си ми досадио!
    Осећај за срећу није ти прорадио!"
    http://www.youtube.com/watch?v=2TSGHNtMl6E

Добро, бре, ко пише овакве дебилне текстове?

Иначе дотична је најпознатија по ултра-мега-гига хиту свих поморавских сеоских радио станица и телевизија: "Врца са два срца":
    http://www.youtube.com/watch?v=Qn538ElcOEI

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.