Transfer blama

1. Еј, а ладно је сад # 2006...верујем да је у депресији.

2. А где му то стоји профил кад уђе на листу најпопуларнијих аутора, где се то улази?

Uđeš u autore, i ideš na poređaj po popularnosti. Videćeš u desnom uglu Thilmo, i biće od prvog pa na dole, ti se motaj po stranama šta hoćeš...

3. Dionysio, едитовао сам пост, провалих и ја. Нисам ни знао да то неко гледа јеботе.

4. ајде оставите деџга, наложио се мало па шта :Д хаха

5. Dionysio, едитовао сам пост, провалих и ја. Нисам ни знао да то неко гледа јеботе.

Nisam provalio da si editovao, jbg. Iskreno, ja sam gledao na početku, ni ja nisam znao, pitao sam nekoga, a gledao sam da kradem zanat od najboljih po rangu... Da vidim kako se definiše, vamo tamo, al sad kad sam ušao u hiljadu, i što mislim da sam uhvatio Boga za jajca, sad ne gledam nikoga...lololololo
    Ne, šta fali, pustite čoeka, malo se zaneo, mada jeste za transfer blama, al ajde...A i ti Bačje, jesi džukac, odma printscreen hehehehe...

6. Većina nas se slaže a mnogo njih ti je to čak i upakovalo u malo lepše pakovanje ali poenta cele ove priče je - jadan si.
    Toliko...

7. Ljudi, kolege, autori, znao sam da će ono moje "zahvaljivanje" izazvati veliku pažnju kod vas i neka se našlo na Transferu blama, i meni samom je ovo smešno :DDD pogotovo vaši komentari, naravno da se ne ljutim, ali je ono čisto napisano sprdnje radi, a kao takvo izazvalo je preveliku pažnju, možda i veću nego što zaslužuje.

8. u svakoj šali ima malo istine, u tvojoj se šali vidi da ima malo vise istine, svi smo ovde iskusni trollovi dugi niz godina, prepozna se lako ko je troll a ko nije :D

9. Aj зови сутра за баскет ако не буде кише.

10. Nisam rekao da nije bilo istine, istine ima uvek i svugde, ali jednostavno niti sam ikog opsovao niti išta ružno rekao, da bih sad dobijao neke vulgarnije komentare... Drugo je to kad nekog opsujemo ili šta već, ja sam se ovde svima na drugačiji način obratio. Ali, smatram da je ovo već otišlo daleko i da ne bi trebalo da se nastavlja na duže vreme, te ću prekinuti postovati ovde. Fazon je bio dobar, onaj ko je ovde print-skrin uradio ništa loše nije uradio, sve je ovo jedna velika šala i opuštencija, pa Bože moj, valja se i nasmejati malo :D

11. Добар си дечко.

12. Nisam rekao da nije bilo istine, istine ima uvek i svugde, ali jednostavno niti sam ikog opsovao niti išta ružno rekao, da bih sad dobijao neke vulgarnije komentare... Drugo je to kad nekog opsujemo ili šta već, ja sam se ovde svima na drugačiji način obratio. Ali, smatram da je ovo već otišlo daleko i da ne bi trebalo da se nastavlja na duže vreme, te ću prekinuti postovati ovde. Fazon je bio dobar, onaj ko je ovde print-skrin uradio ništa loše nije uradio, sve je ovo jedna velika šala i opuštencija, pa Bože moj, valja se i nasmejati malo :D

http://images.wikia.com/creepypasta/images/0/07/This_post_gave_me_cancer.jpg

13. zovem najavili lepo vreme sutra a ponedeljak užas, d'iskoristimo.
    brate krajsleru ako hoćeš da se prekine fazon moraš iz mesta da prekineš da postuješ te duge komentare samo nam daješ još više povoda, od srca preporuka xD

14. brate krajsleru ako hoćeš da se prekine fazon moraš iz mesta da prekineš da
    postuješ te duge komentare samo nam daješ još više povoda, od srca preporuka xD

I da obrišeš taj opis ispod avatara. Mnogo pederski, bre!

15. Ko je dotična ložana?

16. бре ја колко сам упућен онда је онај из елитних одреда

17. Ај да изминусујемо овог Крајслера да буде 3092 па да још 20 година покушава да уђе у топ1000 док му се смејемо како трансферише.

18. http://www.dodaj.rs/f/J/OQ/1MeGhjSD/transfer-veka.jpg
    Ево, да се стави у први пост као школски пример трансфера. На мене још више делује јер сам и ја део приче.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.