Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ahhahahahhaha, nemam pojma, ja sam tada gledala Gokua. xD Hahhahahah, KAAAAAAAAAAA MEEEEEEEEEEEEE HAAAAAAAAAAAAAAA MEEEEEEEEEEEEEEE hahahahha, jebem mu mater...
а која је поента и са 15-16 или са 17-18?
мени је још гори трансфер кад цура '96. поставља статусе типа 'минут ћутања за све клинке 99. са сломљеним срцима.'
мислим, а та иста је пре 2-3 године постављала статусе о томе како јој је живот сјебан , како се разочарала у мушки род. и онда се питаш да ли је заборавила све то или се не знам колко променила за две или три године.
GOKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU lolololololo
Зато ти Сморка сигурно немаш хиљаду лајкова на фејзу :)
gledala Gokua. xD Hahhahahah, KAAAAAAAAAAA
MEEEEEEEEEEEEE HAAAAAAAAAAAAAAA
MEEEEEEEEEEEEEEE hahahahha, jebem mu
mater...
хахахахахахахахахахахахахахаха, улепша ми вече овим постом. Мајке ми, да не знам да то ниси ти, ја бих сад дао ногу за то да је моја (sort of) девојка направила налог на вукајлији. Потпуно сте исте, поготово ово кад ми је описивала зашто гледа Гокуа лолололо
E, ali sam zato poularna na Nolajfiji, PRC! :D Moja neka veoma vepa rođaka ima hiljadu lajkova na fejzu, upisala cura za farmaceutskog tehničara, a zvala me jednom da pita za neki kontrolni da je savetujem iz hemije, ne zna šta je mol. lolololo Ili kad pročitah kod kolezinice da su u DNK imeđu dva lanca i povezanih baza disulfidne veze, JEBEM LI TI MATER I TI DOBI DESETKU IZ BIJOEMIJE!
Sort of? :D
GOKU SE NE OBJAŠNJAVA ZAŠTO SE GLEDA, GOKU SE SAMO GLEDA SA STRAHOPOŠTOVANJEM! KAD PORASTEM BIĆU GOKU! Već jedem i ponašam se skoro isto kao on, samo još da se nabildujem. NE, IPAK KAD PORASTEM BIĆU GOHAN!
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/medium_211357_100002082010068_4686432_n.jpg
ХАХАХАХАХАХАХ....УМИРЕЕЕМММ...ХАХАХАХАХА...ЈОООЈЈ.....ПАДАМ...
JA ĆU KAD POSTANEM GOHAN DA SE VRATIM KROZ VREME TE UHVATIM I IZLEČIM PA NEĆEŠ UMRETI I PASTI A AKO POSTANEM GOKU SAKUPIĆU SVE KUGLE PA ĆEŠ OŽIVETI MADA BOLJE GOHAN DA NAPRAVIM DREGON RADAR
Megatron pregrej'o načisto. lololo
EDIT: Do sad si već pao i umro sigurno. :(
u DNK disulfidne veze, JEBEM LI TI MATER I TI
DOBI DESETKU IZ BIJOEMIJE!
Мисим стварно, дисулфидне везе, како мош то да не знаш лоло
Па виш, она је заљубљена у мене и ја у њу, ал не знам баш шта се дешава лоло. Ај да не просипам сад свој живот ође.
GLEDA, GOKU SE SAMO GLEDA SA
STRAHOPOŠTOVANJEM! KAD PORASTEM BIĆU
GOKU! Već jedem i ponašam se skoro isto kao
on, samo još da se nabildujem. NE, IPAK KAD
PORASTEM BIĆU GOHAN, DOVOLJNO.
Јебига, мени је превише епилептичан лоло
Имаш моју подршку у томе, само пиј пуно кафе да ти израсте реп лололо
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА УМРЕЋУ
Жив сам сморче, са трајним посљедицама на мој психофизички склоп :)
Ја кад порастем бићу Петар Пан (ово добро звучи, сам сам смислио) или Шиме Србин...
ллолололо ја сам већ превише порастао да будем Симе...
ja mislim da sime na onoj slici ima jednocifren broj godina.
Ovako nešto? prc reklama lololo Samo prosipaaaaaaaaj dok ne počne da preljeva!
fora je što to uči u srednjoj iz tri-četiri predmeta, pa onda na faksu iz jedno šest predmeta, i dobiješ deset, a da ne znaš, pa mislim stvarno. Vodonična veza majka!
http://1.bp.blogspot.com/_f3SZ5Tu916o/S8MckanqhjI/AAAAAAAAQVc/Lho1C_tOXB8/s1600/pedobear.png
Ja gledo digimone i nindza kornjace. I jednom slucajno videh Noleta erotomana na košavi, živ sam se ukenjao... A ovo danas šou program, gde se god okreneš gologuzije kojekakve.
kada sam isao u osnovnu devojcice bile ko opatice.sada se prokurvale 10 godina kasnije.jebi ga,zamalo...
Шиме је реинкарнација Милоша Обилића!
prosipaaaaaaaaj dok ne počne da preljeva!
Сти видела мој коментар тамо? Да, буквално то, и још је неко рекао једном за нас двоје па ви сте ко ови из Досије икса, и онда видим дефку. Мало је рећи невера. лоло
predmeta,
фууј, пу пу далеко било! нећу!
zar taj seksoman nije nole?celavi gari,potseca na penis?