Ovo je postavio moj prijatelj sa fejsa, inače ni najmanje glup čovek. Nisam siguran da li da mi bude neprijatno zbog transfera ili da mi bude neprijatno zbog puzajućeg građenja kulta ličnosti:
http://img41.imageshack.us/img41/8964/vui.png
HAHHAHAHAHHA, da li je moguće da ovo ja nisam napisala! IZGLEDA DA SE I NAJBOLJIMA DEŠAVA! Pa kao Petar Pan, večito dete, dete juri dete- pedobear, kontaš? A? A? A?
smorka to ti je zato sto je u Kinama se digimoni gledaju kao Bolji Život. Ima li šta lepše nego kad ceo dan lepiš levu NLKE patiku i dođeš kući i provališ da Tejlmon postaje Angevomon.
Jedini flafičast doživljaj u životu koga mogu da se setim, a da ne počnem da bljujem je bijo kacam imala deset godina i kada su mi neka dva ortaka bacali čičkove u kosu, i kacam se rasplakala jer sam znala da to neću moći da očešljam, i kad je treći rekao kako su debili, i seo je i sve ih povadio, još se i maltretirao da mi raspetlja kosu, pre nego što stignem kući da me baba ne bi ubila od batina. Za takvog se treba udati! Da, začudo, svaki mogući Dušan koga sam upoznala je divna osoba. I toliko od mene. nema bljuvanja od flafičastotsi
Ma zaljubili se ortak i ja obojica i ona rekla da će voleti onog ko je jači, ja dignem stolicu jer se tako radilo u kaubojcima što me tata terao da gledam i krenem da ga roknem, ona utrči između nas dvojice i ja roknem nju u čelo... posle 12 godina se zabavljala s njim, mene zaboravila...
Ahhahahahhahahah, a jadan. Ti me pomalo pocećaš na Džokera, ne znam zašto. :) Ja sam u tim godinama dobila atlas iz bijologije od vaspitačice jer sam unela žabu i jelenka u učionicu i ceo je razred vrištao (i dečaci). Im'o je i posvetu...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jes' Nole i ja videh, a ovaj je iz one serije hrvatske...
Sejo, jesti ti vido mog Pedobera za tvog Petra Pana?
Hahhahahahhah, šta napisah, ovo nikako ne zvuči kako treba. lololo
Saću da pogledam.
Zverko, ja sam kornjače gledala kacam imala deset i Digimone, Vandemon mi bijo prva ljubav. lololololo
Ovo je postavio moj prijatelj sa fejsa, inače ni najmanje glup čovek. Nisam siguran da li da mi bude neprijatno zbog transfera ili da mi bude neprijatno zbog puzajućeg građenja kulta ličnosti:
http://img41.imageshack.us/img41/8964/vui.png
zavisi ko su mu preci i koliko daleko je tvoj kolega išao u prošlost da nađe dostojnog...
Видјех али не сконтах...
lololololo
Слитерин у свом елементу. лололо
HAHHAHAHAHHA, da li je moguće da ovo ja nisam napisala! IZGLEDA DA SE I NAJBOLJIMA DEŠAVA! Pa kao Petar Pan, večito dete, dete juri dete- pedobear, kontaš? A? A? A?
Pa ne mož' poreći.
http://fc09.deviantart.net/fs47/f/2009/223/f/2/Vandemon_for_Zanten_by_RubyBolger.jpg
Немој да се смијеш, али ја нисам знао за овог педу меду :)) има смисла...
Vandemon, auuu udari me nostalgija. Digimoni <3
hahah Agumon je brat... Sećam se kad sam kod frizera plakao što ne mogu da stignem na kornjače zbog gužve i prc pustiše me preko reda...
a od ovog Vučića mi se jedu govna
Мицаааа. :Д
Моја прва љубав полицајка Џени из Покемона. И Клеманс Поези ако рачунамо игране људе. <3
vandemon je mnogo zajebanije izgledao...ovo nije prava verzija njega
moja prva ljubav bila jedna Marcela iz druge grupe vrtića, ali sam joj posle pola godine razbio glavu stolicom...
Desilo mi se jednom, bukvalno isto. Ali nije stigla da mi sredi kosurinu na vreme. :(
Napredujem baš baš. Prešla sam sa Vandemona na ovo, od tih nekih fiktivnih likova... xD
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110103115720/transformers/images/thumb/2/2b/Prime-megatron-1.jpg/640px-Prime-megatron-1.jpg
Gledala sam demografiju na YouTube:
male: 24-35
male: 35-45
male: 18-24
zlolololo
smorka to ti je zato sto je u Kinama se digimoni gledaju kao Bolji Život. Ima li šta lepše nego kad ceo dan lepiš levu NLKE patiku i dođeš kući i provališ da Tejlmon postaje Angevomon.
Ahahhahahahahhahahahahahhahahahahaha! Zašto, bogu mu? :)
Jedini flafičast doživljaj u životu koga mogu da se setim, a da ne počnem da bljujem je bijo kacam imala deset godina i kada su mi neka dva ortaka bacali čičkove u kosu, i kacam se rasplakala jer sam znala da to neću moći da očešljam, i kad je treći rekao kako su debili, i seo je i sve ih povadio, još se i maltretirao da mi raspetlja kosu, pre nego što stignem kući da me baba ne bi ubila od batina. Za takvog se treba udati! Da, začudo, svaki mogući Dušan koga sam upoznala je divna osoba. I toliko od mene. nema bljuvanja od flafičastotsi
Zverko, ovo je bila demografija za najnoviji serijal Transformers Prime, ne za Digimone. :)
Ja sam mislila da je Teomon, kao ''teo'' bog, pa angevomon i ta čuda. A taj mi bio najslađi i služijo je Vandemona ako se dobro sećam. :D
Ma zaljubili se ortak i ja obojica i ona rekla da će voleti onog ko je jači, ja dignem stolicu jer se tako radilo u kaubojcima što me tata terao da gledam i krenem da ga roknem, ona utrči između nas dvojice i ja roknem nju u čelo... posle 12 godina se zabavljala s njim, mene zaboravila...
Ee jebem mu miša...
Ahhahahahhahahah, a jadan. Ti me pomalo pocećaš na Džokera, ne znam zašto. :) Ja sam u tim godinama dobila atlas iz bijologije od vaspitačice jer sam unela žabu i jelenka u učionicu i ceo je razred vrištao (i dečaci). Im'o je i posvetu...