Transfer blama

1. Nisi ti jedina na ovom sajtu koja me poredi sa Džokerom, doduše imam i ožiljak preko obraza kao i on :)

2. Ne znam zašto, ti si dosta prijatnija osoba, i baš dobrica, i veseo, ali imaš tu neku... Ludu crtu. :) Simpa mi je uvek bio Džoki, naročito kad je Harli stalno zvao ''kid'', a ženska ima blizu trijes. :) He's such a pumpkin. Wo pee woo hoo yay yay yay, što bi Harli rekla. :)

3. Ma zaljubili se ortak i ja obojica i ona rekla da će voleti onog ko je jači, ja dignem stolicu jer se tako radilo u kaubojcima što me tata terao da gledam i krenem da ga roknem, ona utrči između nas dvojice

Klasična navlakuša, traži da vidi ko je brži na šamaru da ga odjebe u startu.
    Al dobro, bar si je šukno u glavu.

4. Bruse slabo si je zatego stolicom.

5. Klasična navlakuša, traži da vidi ko je brži na šamaru da ga odjebe u startu.

AAAAAAAAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA! JOOOOOOOOO! HAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!

6. To je bio prvi i poslednji put da sam udario žensko. Vidiš koja trauma, 35 godina je pamtim. Verovatno zbog toga imam problema sa upoznavanjem žena, uvek me strah da neku ne zavolim pa je šinem stolicom u vugla...

7. Како каже Ратко из "Сиви камион црвене боје"... Ако се нису поубијали нису се ни волели хехе.

8. Verovatno zbog toga imam problema sa
    upoznavanjem žena, uvek me strah da neku ne
    zavolim pa je šinem stolicom u vugla...

ХАХХАХАХАХАХАХААХАХААХАХАХАХАХАХАХА!

9. Plusjedan ovo što skaj kaže. Posle ''koškanja'' sa lepšom polovino je bio najbolji sek ikada.

10. Ahhahahhahahahahahhahahaha! TOTALNI DŽOKER! Ne mogu da nađem tu epizodu (u stripu je još zajebanije), ali i ova pesma je kul iz jedne druge epizode.
    http://youtu.be/Vp6wLXj4-5A

Ja se još valjam od smeha!

11. Ja se još valjam od smeha!

Došo sam i ja jedared pjan na forum, sve mi bilo urnebes salata.

12. imam srece sto nisam gledao taj crtani.malo mi bolesno.kao detetu bi mi bilo traumaticno.

13. I was scared as shit! Sve je mnogo mračno, a pola fora nisam ni kapirala, tako da tek kada sam ponovo gledala posle desetak godina sam mogla da se smejem.

14. Lajk, voljela sam i ja, još znam tu melodiju napamet. :)

15. Ja sam dobio transfer od ovih poslednjih par stranica i silnih, bespotrebnih i neprirodnih hahahahahahahahahahhahahahahaha.

16. Lajk, voljela sam i ja, još znam tu melodiju napamet. :)

melodija je super.ne bi bilo lose za zvona na fonu. ima tih nepravedno zapostavljenih srtanih.le pjaf,sejbr rajder,mustang...i te fore.imaju super intro pesme. ;)

17. Ja sam ne mogu dispratim da li smo na raznoraznim pitanjima, jadanju, hvaljenju ili blamu. lolololo

18. postavljamo pitanja jadajuci se kako da prevazidjemo blamove ;)