Transfer blama

1. Pa da, naravno da je u pravu u suštini jbt, ali to nema veze sa transfernošću teksta. :D

2. Ja sam odavno izneo činjenicu da je Tarzanija transfer blama.

3. Vo Va
    Dnevnik jednog ,,fejsbukaša" :
    1. dan : Otvorio sam profil na Fejsbuku .
    2. dan : Našao sam Kaću . Da li me se seća ?
    3. dan : Pogledao sam spisak njenih prijatelja . Ne seća me se garant .
    4. dan : Našao sam 15 bivših devojaka . Divota !
    5. dan : Videla ih žena . Slagao sam je da su mi to koleginice iz firme .
    6. dan : Dobio sam zahteve za prijateljstvo od 350 ljudi . Ko su bre oni ???
    7. dan : Našao me šef na Fejsu . Rekao mi je da će me otpustiti ako budem visio na Fejsu dok sam na poslu .
    8. dan : Video sam se sa Kaćom ... opasna je ribe . Eeeee jebem te živote !!!
    9. dan : Ništa ne radim na poslu . Samo lajkujem fotke .
    10. dan : Život mi se promenio ... Samo gledam ko lajkuje moje fotke .
    11. dan : Dao sam otkaz , razveo se , prestao da se kupam , brijem .
    12. dan : Presto sam da pijem . Ugasio sam profil .
    13. dan : Vratio sam se ženi , vratio se na posao .
    14. dan : Predložili mi da se registrujem na Twitter ... baš me zanima šta je to ? :)

4. ovo je status lika na fejsu. lik se zove vo va.

5. Bogami ima potencijala.
    Što ga ne pozoveš ovamo?

6. dnevnik jednog vujaklijasa:

1. okacio zareta u sta slusate trenutacno
    2. napusavao ktitore sto mi brisu defke
    3. boston klipersovao sa dzankijem. igro venlo iz iksa
    4. raspravljao o potencijalu bajkovica
    5. gledo djuru euforiju kako jebe neko dete.

6 http://vukajlija.com/forum/teme/52009-kladionica-ko-ce-biti-pobednik-duela-definidzija-kvote-postavljene-kladjenje-pocelo

pokusavao da izvalim o cemu se radi na ovoj temi, kakav duel je u pitanju, hu d fak iz bili sharp, i zasto za ime boga bi se kladio ko ce da napise bolju defku. pa nisam na vuki da bi cito definicije.

7. janpi

dnevnik jednog vujaklijasa:

1. okacio zareta u sta slusate trenutacno
    2. napusavao ktitore sto mi brisu defke
    3. boston klipersovao sa dzankijem. igro venlo iz iksa
    4. raspravljao o potencijalu bajkovica
    5. gledo djuru euforiju kako jebe neko dete.

6 http://vukajlija.com/forum/teme/52009-kladionica-ko-ce-biti-pobednik-duela-definidzija-kvote-postavljene-kladjenje-pocelo

pokusavao da izvalim o cemu se radi na ovoj temi, kakav duel je u pitanju, hu d fak iz bili sharp, i zasto za ime boga bi se kladio ko ce da napise bolju defku. pa nisam na vuki da bi cito definicije.

Ovo tvoj dnevnik?

8. U potpunosti se slažem. Najgore je što je troluju, onako naloženu (ne mislim u seksualnom smislu naloženu).

9. Ono što niko od vas ne vidi je da ona troluje sve vas sve vreme. :)

10. Ono što niko od vas ne vidi je da ona troluje sve vas sve vreme. :)

Čuš ne vidimo. Ne samo da vidimo već i sarađujemo.

11. Није могуће да неко толико лоше тролује. Она је стварна!

12. nije moj. al gledo sam djuru kad ga tutno.

13. Pa jebem li ga to je ono kad namerno toliko loše troluješ da kao više ne troluješ ali ti sve vreme troluješ, ne znam, zajebana je to nauka lolo

14. Gvozdenovic

Pa jebem li ga to je ono kad namerno toliko loše troluješ da kao više ne troluješ ali ti sve vreme troluješ, ne znam, zajebana je to nauka lolo

Kapiram sta hoces da kazes, ali ne verujem da je Sana sposobna za to. Eto ja idem na kurs kod nje. Znas kako je do jaja, danas smo imali i domaci i sve lolo

15. Ako troluje onda toliko dobro troluje da ja to ne mogu ni da skontam da troluje, ili to onda znači da ipak loše troluje pošto ne mogu da skontam da li troluje? :D

16. trolovanje je u stvari kada nekog gotivis a on ispadne glup. i onda u njegovu odbranu kazes da je trol da bi mu sacuvao malo dostojanstva

17. Гвозденовић се ложи на Шану?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.