Transfer blama

1. Šana je moronka, kakvo crno trolovanje....

2. priznaj sebi da si vlade limar !!!

3. Ma šta limar, autolakirer.

4. Listao sam temu malo i mogu da primetim da ič nisam zadovoljan što mećete Neška Kejdža ovde na transfer.

5. On: A da se udas za mene?
    Ona: Jel imas stan?
    On: Ne.
    Ona: BMW?
    On: Ne.
    Ona: Kolika ti je plata?
    On: Nema plate,ali...
    Ona: NE...?! Pa ti nemas nista...
    Kako mozes da me ozenis? Ne zanimas
    me!
    On: Imam 2 vile, 3 ogromna ranca,
    4 Ferarija, 2 Porsea...Sta ce ti neko ko ima
    BMW? I kako mogu da primam platu
    kada sam ja gazda?
    Ona: Oh, cekaj... izvini...
    On: Cao droljo.

TAJ RADDDDDDDDDDDDDDDDD :D

6. Pita devojka decka: Da li me volis??? Decko: Ne! Ona: Da li sam ja u tvom srcu? On: Ne! Ona: Da li ti znacim? Decko: NE! Ona se okrenu i poce da polace, a on je ponovo okrete i zagrli je i kaze joj: Ja te ne volim, JA te OBOZAVAM. Ti nisi u mom srcu - TI si moje SRCE. Ti mi ne znacis. TI si meni SVE!!!! ♥ ♥ ♥ awwwww ♥ :*

7. Na osnovu slike odmah procenjujem kakav je mentalni sklop doticne osobe...Ali nazalost takvi ce uvek postojati kao sto ce uvek postojati osobe koje ce se diviti doticnim * (ne mogu da smislim pravo ime za takve osobe)

8. Kad vidim ovako nešto, zapitam se da l' sam luda ja, ili je ludo njih 247?

9. Thumb_i-don-t-want-to-grow-up-source
    SasvimNebitna

Kad vidim ovako nešto, zapitam se da l' sam luda ja, ili je ludo njih 247?

Nije do tebe, to su ove nove ozracene generacije.

10. Јбт, па живе људи и по лудницама па их не коментаришемо, не знам која је разлика... Зашто те тангира нешто што раде људи који су на нижем степену... Да не кажем сад интелигенције, еволуције, како год.

11. Al' dvestačetresšestoro ljudi, dece, čega već? Kuda plovi ovaj brod?

12. Pa računaj da na Balkanu od ukupne populacije 10-15% ljudi je mentalno zaostalo a oko 30-50% je tako reći zatucano(tzv. seljačine) onda ovo ne treba da te čudi.

13. Ae aristokrate jbt, idite napravite konc logore i pobijte te što su lajkovali, aman.

14. Realno puca mi kurac za ove i za odnos lajkova i dislajkova na Karleušinim pjesmama. Mala Nebitna, sa glupim stvarima se opterećuješ.

15. Justin Drew Bieber rodjen je 01.03.1994. u 12:56 ujutru u bolnici St.Jude na drugom spratu u sobi 126. ,krvne grupe AB pozitiv,tezak 3.4kg ,bio je utorak,padala je kisa.

http://ask.fm/LjubicaBosnjakLjuba/answer/38740939226

16. Наравно у конц логоре, како ће цивилизација да напредује ако не елиминишемо закржљале јединке? олоолол

17. Haha koji car je uplodovao još njegovih pesama
    http://www.youtube.com/watch?v=mHERygrTA14

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.