Transfer blama

  1. NEBOJŠA OJEBO! HAHAHHAHAHHAHAHHAHA! POKAJ SE!

  2. Шоне инквизиција

  3. Е, да, ово је фантастично такође
    https://www.facebook.com/PuyoShotka?filter=2

  4. ovaj lazar ,,ne igraj se samnom,neznas kakva sam budala,, osecam klinac hari poter koji trpi maltret u skoli

  5. POKAJ SE BAČJE, POKAJ SE! Hahhahahhaha, kakvo je ovo blago, daj leba ti nakači im tamo još neku foru ili Džimijev poster. Hahahhahahahaha!

  6. ovaj ima 12 godina,e jebem ti fejsbuk kakvi se sve gube na njemu...ti kad bi ovog zunuo rucerdom odsrafila bi mu se glava

  7. Сутра, сад нема ко да види. Јебига, нормални људи сад спавају.

  8. Nebojšu ništa ne može da pobedi. ZA sada. :D E, ako možeš da kopipejstuješ ovaj drugi nebojšin pasus, da istaknem na profil.

  9. Ovo neka zajebancija? :s

    edit: Lik ima pesmu koju je posvetio teretani. Zove se 'Naša teretana'.
    evo isečka

    Ima i muških, tu makar ne škripi,
    ali ću se zadržati na ženskoj ekipi.

    Tamo iza stuba, ono što šuška,
    to bombone vadi naša Maruška.
    Ja u njoj vidim drugaricu, majku,
    što mi svakog dana merka neku snajku.

  10. SasvimNebitna
    Ovo neka zajebancija? :s

    Ma gde bre zajebavancija, lik je mrtav ozbiljan. Pokušao sam u početku da ga tovarim malo kako je do jaja pisac i to, ali ne vredi, sve briše, osim kad mu neka matora pička prokomentariše. Kad mi je dokurčio sa brisanjem komentara poslao sam mu ovo i banovao me je :( http://theuglydance.com/?v=buebufntov

    P.S. Očekujte u skorije vreme vest u kuriru " TRAGEDIJA: UMETNIK pokušao da prosvira sebi glavu vazdušnom puškom zbog neuzvraćene ljubavi. Umro od trovanja olovom"

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.