Transfer blama

  1. Мадаај Скочко, зашто нас мучиш?

  2. Drugari, hajde da svi iztrolujemo onog Ivana sa prosle strane (https://www.facebook.com/vukic.ivan.pisac?fref=ts)...

  3. Bolidi iz mog Zajecara. Em sto je katastrofalno, em sto je harlem prosao pre pola godine, em sto su se jebeno nazvali THE LANNISTERS!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=A_pVy0sPPR8

  4. hahahahahahaha faco a ima i drugi komentar da je blažo sam napao međeda :)

  5. YeahBatch

    Порно-индустрија вапи за оваквим гускама за пумпање. Највећи блам је што покушава да пева. Мада оваквих и код мене у Ћуприји има на кило. Требало би да легализујемо проституцију и порнографију. Кад већ наше девојке масовно воле да шире и дижу ноге, да набијају дупета и сисе у камере и фото-апарате, да се бар обрћу неке паре. Кад смо већ као друштво отишли у курац одавно, онда бар да имамо неку вајду од оваквих ствари. Ми овде можемо да млатимо празну сламу, да моралишемо, да доживљавамо трансфере блама, ово није редак случај већ масовна и уобичајена појава. Дај просечној девојци 500 евра и две-три крпице и пристаће да сними порнић са 5 црнаца. Јбг, медији нас уче да не бирамо средства да зарадимо паре и постанемо познати и популарни. Раније су за то били заслужни телевизија и новине, сад је ту и Интернет.

  6. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.352324344891072.1073741829.259745934148914&type=1

    uglavnom fora neke tablete za potenciju zurka, a gledam svi su tu oko 25-35 godina... katastrofa

  7. дође ми да гађам нечим у главу оног ко ово прави

    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/537959_528321817209119_906694223_n.jpg

  8. javolimsve
    дође ми да гађам нечим у главу оног ко ово прави

    Ја нити лајкујем, нити шерујем. Не ваља ни та афричка деца да се преједу. :)))))

    А поштено сморили су са сликама овог типа. Ја не разумем да ли су људи стварно толико ретардирани да и даље гњаве људе на већ виђене и превазиђене форе.

    dokle_vise
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.352324344891072.1073741829.259745934148914&type=1

    uglavnom fora neke tablete za potenciju zurka, a gledam svi su tu oko 25-35 godina... katastrofa

    Верујем да је у питању само обична фенси упакована ментол-бомбона. Ментол за ментоле.

  9. Ау брате какав монголоид. Слушао сам га пре неколико пута како прича и звучао је као специјалац, али ово је дно.

  10. https://www.facebook.com/groups/273856173342/?hc_location=stream

    Не знам дали људи примећују нешто што траје већ десетак година а то је да користе три сатанистичке боје црну, црвену и белу. Пишу поруке које треба нама у корист да служе тим бојама на црним мајицама, пишу текстове реклама тим бојама, пакују храну у амбалажу тих боја ( а те боје је прва лансирала Кока Кола ). Када се сложи ово што је на овој мајици све осим заставе има једну крајње негативну вибрацију и никако не може да пренесе ову поруку како гласи текст. Све време од како је почела појава ове комбинације боја покушавам да докучим шта то осим потплаћивања тера људе да сами махинално посегну за овим бојама које су користили есесовци и усташе а који су нам много доброг донели кроз те боје које када се скупе на гомилу симболизују смрт, пожар, крв, таму итд. Кажем покушавао сам да укапирам дали су људи глупи па мисле да су те боје зато што их Кока Кола користи модерне, дали их нешто из њих самих изнутра преко свести или подсвести тера на то или нешто споља ( кемтрејлси, дрога или каква друга хемикалија из водовода, нешто из вештачке хране, зрачење ХААРПа или каквих других уређаја итд. Надам се да разумете шта хоћу да кажем. Боје белих људи који су са ових простора пореклом а живе по целој планети, су пре свега бела боја за одећу ( какве боје би требала бити и ова мајица да би носила ову поруку која је на њој ), зелена боја ливада и шума, пастелне боје цвећа са тих истих ливада итд. Људи, Срби ајде тргните се мало, ми Срби ( мислим на све Србе ) смо дневна бића склона сунцу и светлости ведром небу и само то смо ми, када сатанаши умешају своје прсте добијемо ове садашње рекламе на ТВу које су са додатком паклене тмине и мрака нема више светлости и сунца у њима нити ведрих природних боја, Ако их прави Б92 онда су ту у реклами "битка за бебе" бебе са демонским црним очима и мртвачком бојом коже ( то су лешеви беба ако нисте добро видели ). Де се пробудите изађите на сунце упалите светло и отерајте сатанистичку тмину и мрак и прекините да користите комбинацију црне, црвене и беле боје јер однеће вас враг верујте ми.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.