Transfer blama

  1. pa razlika je minimalna.

  2. Nebitna, šta drugo očekuješ kad otvaraš takve numere? :)

  3. Da ne objašnjavam sad splet okolnosti koji je doveo do toga da ja otvorim ovu pesmu (nisam je pustila), al' uvek se zadevetim kad vidim ovoliku količinu gluposti. :) Ja kapiram da neko sluša ove nebuloze i đuska uz njih i sve, al' kad krenu da im nalaze poetsku vrednost...

  4. ja kontam da je svit bejbi 995 ruzna klinka i da je svi muvaju zbog nadimka.

  5. I to jos 4 osobe lajkovale odgovor.

  6. Тролује клинка.

  7. Za transfer? Za mene je album pobednicki!

  8. мени делује као фруст средњошколца кад оде на фејс и види шта су све остали радили а он блејо кући и пегло скајрим

  9. Meni vise deluje kao da su ga smorili ostali koji su okacili po 100 slika sa jebenog prvog maja gde su svi naravno cirke, oko njih picke, ima se ica i pica, i bleja na nivou..

  10. je l ovo u u ušipovu?

  11. Aha... Ima još transfer fotografija, samo ne znam da ih nađem.

  12. Gazimudo
    Meni vise deluje kao da su ga smorili ostali koji su okacili po 100 slika sa jebenog prvog maja gde su svi naravno cirke, oko njih picke, ima se ica i pica, i bleja na nivou..

    уф како им је показао, ево неће више нико то да ради!!1

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.