Transfer blama

  1. budi dama,skini se odma.

  2. Ја сам дислајковао Џентлмена јер невероватно трансферишу у последње време. Неће се Пацов љутити ваљда, јебига. Можда остали админи каче говна. Једноставно ми се више не свиђа страница.

  3. Jebiga Dvajte ja ti kažem kako je, mrzi me da objašnjavam sad sve lolol. I čudo kako Srbi mešaju anlajk i dislajk u svakoj situaciji lolol.

  4. Бвхахахаахаха овај дуплак може да ми се надудла курчића, а остали коме се не свиђа су океј, типа Батцх, то поштујем, а да се правдам ми пуца јајо квалитетно баш.

  5. Napušite se, da, long liv džentlmenstvo!
    Moj prilog.
    http://img801.imageshack.us/img801/3218/ja7a.jpg

  6. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1044343_460841710677893_736510837_n.jpg

    Опасан трансфер блама имам од ових гована.

    Ja kapirao da piše "budi govedo", kad ono budi džentlmen, ipak mi se ovo prvo više sviđa.

  7. 769. Гадила сам се када људи непријатно
    миришу.

    Ово је толико глупо да ми слама срце.

  8. 836. Јела сам у ресторану. Радила сам у
    ресторану.

    Јебем ти све

  9. http://www.youtube.com/watch?v=meX5cvRite4

    ja ne znam sta da mislim o ovome

    elem tekst : Miki kimi zini miki kimi kerozini?

  10. Знам да је било, овде и видех ову бљувотину..али ово заслужује рифреш. Плус што папн брише негативне коментаре са клипа.
    http://www.youtube.com/watch?v=nXb1wOlYK3E

  11. Трансферчина бламчуге коју сам доживео је овај дупли налог Hrürid Hælouiß који иначе припада Бенисију. Сада, није проблем што је моја страница трансфер блама, није да нисам свестан да има таквих постера јер је л' те нисам луд и нисам на интернетима од јуче а зашто је тако мрзи ме да објашњавам, то је скроз легитимно. Штавише подржавам исмевање свачега па и моје странице и свака част осталим ауторима који су са правих налога написали шта мисле.

    Али овај трип удбашког писања са дуплог попут неке пичкице је у рангу тога да улетиш на чет са дуплог и неком кога си уживо упознао напишеш "Деси Миловане хе хе" чекајући реакцију и све време вапећи за мало виртуелне пажње попут олиндрале курве код Плавог моста коју ни румунски надничари не би јебали иако даје за двеста динара, карнексов месни нарезак и литру сунцокретовог уља. На нивоу оне зелене муве зунзаре што обитава по пољским вецеима која дође да ти зуји око главе када пишаш. То је тај менталитет анално силоване фока која би пошто је квалитетно рашчеречена у чмар ипак волела да је неко и помази мало и поклони јој пажње. Свака част Бенисијо, уписао си се међу ветекуде и вејврајдере и осталу гамад која чак ни на интернетима не може да буде имагинарно кул.

  12. Covpa, you've been trolled.

  13. Haha, genijalno. Samo kopiraš i napraviš defku! +

  14. Трол би био да сам ово написао на његов пост са правог налога.

  15. Pacove, istrolovan si. Prvo sam hteo Puja da stavim, nego sam znao da Jebača boli kurac. A ti si se primio i to više nego što sam očekivao.

  16. Budi dzentlmen, prihvati sprdnju na svoj racun.

  17. А реално и Пујо је говно на које се сада пале само дебилни клинци који су синоћ стартовали мог бураза са спиком Е БРАТЕУ ЕСИ ТИ ПУЈОВ БУРАЗ ДЕ ТИ ЈЕ ПУЈО ДА МУ ПЛАТИМО ПИВО БРАТЕЕУ и који свршавају на ЈЕБЕМ ТИ ЖЕНО МАЈКУ. Страница и мене сморила, мене који сам власник, једино занимљиво ми је троловање масе. Баш пре неки дан било до јаја забавно кад је била годишњица Сребренице. Кад будем докон опет ћу мало да прцам ђовакофиле. Иначе, све остало ми је срање.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.