Transfer blama

  1. ja se ne sećam da sam pokrenuo i jedno pitanje vezano za sajt rahmetli. Naravno ako izuzmemo ovo sada. Kakva kurčeva moderacija?

  2. pa redovno objasnjavas ljudima sta je smesno. mozda mislis da trolujes, al to je lose. mnogo je lose.

  3. Nije poenta o autoru o kome se radi. Boli me kurac. Dal ste jebeno realni da otvarate teme za prijavljivanje ljudi? Koliko godina imamo koj kurac, ko deca neka se ponašamo. Ko u obdaništu kad ti neko uzme igračku a ti trčiš kod vaspitačice, ja to tako vidim.

  4. Čisto sviranje kurcu s tim određivanjem ko je kul na sajtu, ko je smarač, koga treba banovati itd...

  5. Тролујем? Дај научите једном дефиницију јебеног трола. Смара кад неко све карактерише као јебено троловање. Брате. Погледај принт скирн са Вукајлије раније и погледај сада. Једноставно, сви ће ти рећи да није смешно.

    Бохоре, ја мислим да нисам ни једном до сада пријавио ни једног јединог аутора за било шта на овом сајту, немој мени да продајеш те глупости о деци која се тужакају. Можеш да провериш ту тему, ако ми не верујеш. Прелистај колико хоћеш, знам о чему причам.

  6. Zašto ja nikog ne ismevam? Zašto mi niko ne smeta? Šta se svi roguišite kao da je neko direktno vas prozvao? Smaraju i ostali, po četu naročito, kao da su se pretplatili na teme ''drkam ga na ovu ili onu vukajlijašicu''. Da nije drkanja čet bi se ugasio. I onda se pojavi neko ko prekine tu smislenu konverzaciju. Forum? Malo li je stupidnih tema otvorenih na forumu?

  7. Čisto sviranje kurcu s tim određivanjem ko je kul na sajtu, ko je smarač, koga treba banovati itd...

    Ovo. Šta me jebeno boli kurac što ti misliš da si kul ili TEBE nešto nervira. Ko god da je u pitaju. Svi oće neki kurac da oređuju i da se nešto pitaju.

  8. Kako god, glupo mi je to što si otvorio temu, neću ulaziti u neku dalju raspravu (igra mi se fudbal menadžer, nisam ceo dan), ali sam siguran da on ne bi bio banovan da sam ja otvorio istu temu, čak mislim da bih ja popio ban. U svakom slučaju isterao si nešto svoje, eto odmorićeš 4 dana, ako dođe sa duplog, odmorićeš se mnogo više. Pozdrav.

  9. Бохоре, ја мислим да нисам ни једном до сада пријавио ни једног јединог аутора за било шта на овом сајту, немој мени да продајеш те глупости о деци која се тужакају. Можеш да провериш ту тему, ако ми не верујеш. Прелистај колико хоћеш, знам о чему причам.

    Boli me kurac da ja tebe proveravam, nisi ni jednom, nemoj i sad i aj zdra'o.

  10. Јадни ви што немате протекцију. :( Сви бисте попили бан. Немој ми те приче.
    Ја мислим да нико за отарање глупе теме није добио бан у протеклих месец дана. До јаја сам утицајан ЦКМ. Братееее, да ли стварно верујеш у то?

    Zašto ja nikog ne ismevam? Zašto mi niko ne smeta? Šta se svi roguišite kao da je neko direktno vas prozvao? Smaraju i ostali, po četu naročito, kao da su se pretplatili na teme ''drkam ga na ovu ili onu vukajlijašicu''. Da nije drkanja čet bi se ugasio. I onda se pojavi neko ko prekine tu smislenu konverzaciju. Forum? Malo li je stupidnih tema otvorenih na forumu?

    Стани, "банујте Пазлфокса" је исмевање Пазлфокса? У ком универзуму, мајке ти? Констатација да неко смара изнад сваке границе доброг укуса? И то не зато што је такав, него јер се јебено труди да смара? Што је очигледно. Само види његове постове. Брате, јебено је Валсинарб више пута банован само зато што је људима ишао на курац. Притом, није се трудио да иде, једносатвно је такав лик. Овај се труди да смара, што је много горе него онај лик што је радио.

  11. Стани, "банујте Пазлфокса" је исмевање Пазлфокса

    Ovo je za Žajka bilo, ne za pazla :))

  12. Opet serete i svađate se, foke jedne.

  13. Дискутујемо Селе. Не свађамо се.

  14. Isti kurac, diskutujete oko nebuloza. Ko je bolji, ko je lošiji, ko je poznatiji a ko ne, ko smije šta duradi sa tj bez sankcija, bla bla bla... Svako malo istu praznu slamu mlatite.

  15. Kapiram da sam ja otvorio temu da se neko banuje i taj se samobanovao iz fazona svi bi bili u fazonu "aaau, njemu puca kurac a ti se ođe pržiš! Jaoo kako ti je šuknuo."

    U suštini izvjesni gospodin koji je otvorio onu krajnje hinjsku temu je samo pokazao kako na loš način primiti šuk i iz tog razloga će u nastavku mog bivstvovanja na ovom sajtu biti ignorisan metodom 24/7.
    Naravno, ja ću nastaviti da smaram i prekidam intelektualne rasprave koje vode on i njemu slični poltroni.

    Prijatnu večer želim.

  16. http://vukajlija.com/forum/teme/55488-prijedlog-revolucionarno
    Otvaranje ovakvih tema za linč autora je blamaža

    +1 !
    Smatram da je Puzzle dobar i gotivan, pre svega spontan lik u kome nema ništa zlo... Naravno, to ne znači da je tako, ali ja sam stekao takav utisak...

    Dobar je i autor... možda malčice preteruje sa samohvalom i tom potrebom da dobije plus, al ako ga to čini srećnim, ja odem i dam mu plus... Njemu znači(i ja sam bio presretan kad dobijem neku odabranu/i), a ja nemam nikakvu štetu od toga...
    Osim toga, nikada nisam video da je nekoga uvredio ili prozvao...

  17. Pazl je vrlo interesantna figura na sajtu, ne slažem se sa predlogom da se banuje. Dobar je konjić, bolji nego što mislimo. Od autora nedavno puštenih na slobodu najuvrnutije se ponaša samhain, lik kao pušten iz ludnice.

  18. Самхаин се најуврнутије понаша? Јеси озбиљан? Лик се понаша како и треба да се понаша на овом сајту. Али боли ме курац. Не могу да се расправљам. А немам ни жељу.

  19. Пазл је најуврнутији, и ја се слажем. Али ни речи да се он банује!! Он је међу најквлитетнијим ауторима сајта.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.