Transfer blama

1. Gambi ima kul avatar, jeb'o te... Moram da uradim nešto po tom pitanju.

2. И ЏАФТАРА ЈЕБЕ КАКО ДЕФИНИШЕ!

Никада те нећу заборавитиииииии!!!! :*

3. лололол које имбецилке лолололол ааххахахаххахахахахахахахах ахахаххахаха који имбецили!!!!!!!!
    ААХАХХАХАХАХАХАХА

4. Овај клип са ледогутачким џепаниз цавама сабија. Које лудаче раде ајс титфак и ајс блоуџаб.

5. Које лудаче раде ајс титфак и ајс блоуџаб

Ја сечем курац ако ово није неки болесни јапански порнић, а не неки тамо квиз ко што пише!

6. Е, али брате, грувају ледени дилдо који се топи у чци, па морају да ваде нови из портабл фрижидера. ЛОЛОЛО то може само распали Јапан да измисли.

7. па морају да ваде нови из портабл фрижидера

Портабл Фриз ЈЕБЕ!

8. Hugocavez

Види овог несрећника, скроз доле, скроз лево: Глава, ко да је главом пуру мјешо!

AHAHAHAHAHAHHA Hugo, upravo si opasno isprozivao jednog poznatijeg člana Vukajlije :D

Ili to već znaš? :))

9. AHAHAHAHAHAHHA Hugo, upravo si opasno isprozivao jednog poznatijeg člana Vukajlije :D

Ili to već znaš? :))

Фацо, знам, знам, али то не мења чињеницу:))

10. Па ај сад за нас необавештене кажите ко је на слици, пошто се иначе очајно види. :)

11. Ja sam sa nekih 5 godina bila kod Peđolina i recitovala sam Leptiriću šareniću i u sred recitovanja sam počela da čačkam nos i on mi je suptilno sklonio ruku s face xD

12. Па ај сад за нас необавештене кажите ко је на слици, пошто се иначе очајно види. :)

Onaj degenerik KBO!

13. Зашто је КБО дегенерик ако општи са овцама? Он бар има муда да призна. Дечко ЦАР!!!11

14. Pa degenerik je zbog da jede govna , a ako ćemo iskreno taj zanat sa ovcama je učio od mene. :))

15. ne znam da li je bilo, al zesca bolestina
    http://www.youtube.com/watch?v=H_X7mMU6Gb0&feature=related
    naleteo na nekom forumu, da ne pomislite svasta...

16. ahahahahahahhahahaha brate ovo nije za transfer blama nego za neutronsku bombu......

17. Маму им јебем јапанску, ону болесну.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.