Transfer blama

1. Kad pogledam ovu malo bolje... Nije loša mala... Mogla bi i proći.

2. Тупалко ахахахах. :)) Какав трансфер, ово је смешно. :)

3. Јеботе, ово је Катија:)))

Da, da, retko kad sam trezna. Milice, odala si me, skidaš mi slike sa fb.

4. Био ја на екскурзији у Жабаријани, и једно вече у хотелу била овако мало веселија атмосфера лоло и ортак разјебе неку флајку и искасапи руку на срчу. Дође докторка, закрпи га, она шкрбава педерчина од директора скичи и маше прстом и тако даље, и кад се ситуација смирила, дође ликуша из одељења са којом до тада нисам две речи проговорио, дакле нисам знао каква је, седне поред рањеника, стави му руку на рану и каже, али мртва озбиљна јеботе, каже му: „Не брини, ја ћу да те исцелим, имам јаку биоенергију.” И сад, логично, помислим да се риба спрда, и кажем јој да кад заврши са њим пређе на мене, јер ме мало болуцка кобас. Она ме погледа онако ко да сам јој побио фамилију и спалио кућу, и каже: „НЕМОЈ ДА СЕ ЗАЈЕБАВАШ СА ТИМ, ЈА САМ ОЗБИЉНА! ЈА САМ ОЗБИЉНА, МИ СМО С КОСОВА И МОЈИ РОДИТЕЉИ ИМАЈУ ЈАКУ БИОЕНЕРГИЈУ КОЈУ САМ И ЈА НАСЛЕДИЛА!!1” И ја у фазону добро, прво поцрвеним као оједена буља, онда кренем манијакално да лолујем и одем да пурњам и лочем. Каква јебена прсотина, јеботе, еееј! После сам је чуо како прича да, ако ти умре дете, мораш да закопаш кокошку у дворишту како би могао да имаш још деце, и још гомилу срања у том фазону, али мртва озбиљна.

Овако сам поцрвенео:
    http://travelerfolio.com/travelerfolio/photos/ethiopia-baboon.jpg

5. НЕМОЈ ДА СЕ ЗАЈЕБАВАШ СА ТИМ, ЈА САМ ОЗБИЉНА! ЈА САМ ОЗБИЉНА, МИ СМО С КОСОВА И МОЈИ РОДИТЕЉИ ИМАЈУ ЈАКУ БИОЕНЕРГИЈУ КОЈУ САМ И ЈА НАСЛЕДИЛА!!

То је бар лако. Целог живота те обеђују да имаш биоенергију и ти поверујеш у то. 100 пута поновљена лаж постаје истина.

6. После сам је чуо како прича да, ако ти умре дете, мораш да закопаш кокошку у дворишту како би могао да имаш још деце

To su one ciganske fore, komplet ciganmala zakopava veprove i kurce pod prag kuće, da oćeraju zle sile.

I Šaban Bajramović je opjevao u onoj pjesmi SAJBIJA kako mu je žena bolesna pa mu se javi anđeo u snu i kaže da zakopa bravinu u zemlju i žena će ozraviti.

Ciganska posla.

7. НЕМОЈ ДА СЕ ЗАЈЕБАВАШ СА ТИМ, ЈА САМ ОЗБИЉНА! ЈА САМ ОЗБИЉНА, МИ СМО С КОСОВА И МОЈИ РОДИТЕЉИ ИМАЈУ ЈАКУ БИОЕНЕРГИЈУ КОЈУ САМ И ЈА НАСЛЕДИЛА!!

E, odakle je ovaj citat?

8. Da bog dragi sačuva...

9. Стварно! Ово није трансфер блама већ мучнине, оно, повраћање у најави.

10. Добра песма. Баш је хот овај Стојан. И име му хот, оно урбано.

11. урбано.

K'o što je turban urban in?

12. Ja ne znam zašto svi pljujete po MekStojanu, kad dečkonja zaslužuje VASPITNU!

13. K'o što je turban urban in?

Хаха, тај рад.

14. Ако је било, каж'те да бришем
    http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA

15. bilo Džaft, ali je uvek trgikomično!!!

16. Па, претпоставила сам да јесте, него сам малопре копала по клиповима на тјубу и наишла на овог мученог.

17. Je l' ovo bilo?
    Sunčica mu jebala nanu :)
    http://www.youtube.com/watch?v=jsjaY1I-IGE
    ono-vredi odslušati do kraja :)))

18. ХААХАХХААХАХХАХАХА

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.