Transfer blama

1. Antidepresiv jebe!!!!

u ovom slučaju trandžara jebe :)

2. Ма, то да, него мене одушеве сваки јебени пут!

3. Negde na 1:32, 1:33 pevač Žeks, se oklizne i padne. :))
    http://www.youtube.com/watch?v=m8VUcym5rQA

4. ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХА

5. AHAHAHHAA, KAKAV DINGOSPO!

6. Štoooo, šta fali? I ja nosim vaku zufriju.... Najbolja za održavanje a i izgledaš zajebanije. xD

7. Не капирам одакле знаш да је због "Шишања" ова фризура. И ја љети носим мрвицу дужу. И пола друштва носи ове минималке. И ово су неки клинци, јеботе, можда је опклада нека.

8. Fali to što su sve volovi 5. u 6. osnovne koji su pogledali šišanje.

9. Ceo dan će da me boli čelo od silnog fejspalmovanja kad sam danas slučajno prolazio pored K.C. rodne mi JAgodine i video džumleju i opšte ushićenje zbog današnje audicije Zvezda Granda sa Saletom na čelu. U jebote, kolika gomila stiropojeda...

10. Jao, ne seri da su u Kulturni došli...
    Bruka.

11. Eddie
    Jao, ne seri da su u Kulturni došli...
    Bruka.

Bili tamo kok 11h, verovatno još transferišu...

12. Jebote, šta ćeš tamo tako rano? :)

Koga boli kurac uostalom? (za Grandovce)
    Samo da ne dolaze u centar ponovo.

13. Šta je ovo kuj kurac??????

14. Не капирам одакле знаш да је због "Шишања" ова фризура. И ја љети носим мрвицу дужу. И пола друштва носи ове минималке. И ово су неки клинци, јеботе, можда је опклада нека.

Ovaj mali levo mi je komšija, eto odakle znam.

15. PrankMaster
    Kako će biti izvedeno da se ceo Beograd, sa ~ 2 miliona stanovnika, od čega, recimo četvrtina vozi, da se registruju. Ima mesta za tri cifre, i 2 slova. Stoga, moguće je napraviti samo 1059 različitih registarskih tablica... Ili sam ja prosto glup?
    EDIT: jbg, jeste lakše linkom ali ovako može brže da se pročita

16. јјово лакше је овако

http://vukajlija.com/forum/teme/21080?strana=1

И јесте заслужио да буде овде, следећи пут ће укључити мозак па се неће наћи овде :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.