Transfer blama

1. Antidepresiv jebe!!!!

u ovom slučaju trandžara jebe :)

2. Ма, то да, него мене одушеве сваки јебени пут!

3. Negde na 1:32, 1:33 pevač Žeks, se oklizne i padne. :))
    http://www.youtube.com/watch?v=m8VUcym5rQA

4. ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХА

5. AHAHAHHAA, KAKAV DINGOSPO!

6. Štoooo, šta fali? I ja nosim vaku zufriju.... Najbolja za održavanje a i izgledaš zajebanije. xD

7. Не капирам одакле знаш да је због "Шишања" ова фризура. И ја љети носим мрвицу дужу. И пола друштва носи ове минималке. И ово су неки клинци, јеботе, можда је опклада нека.

8. Fali to što su sve volovi 5. u 6. osnovne koji su pogledali šišanje.

9. Ceo dan će da me boli čelo od silnog fejspalmovanja kad sam danas slučajno prolazio pored K.C. rodne mi JAgodine i video džumleju i opšte ushićenje zbog današnje audicije Zvezda Granda sa Saletom na čelu. U jebote, kolika gomila stiropojeda...

10. Jao, ne seri da su u Kulturni došli...
    Bruka.

11. Eddie
    Jao, ne seri da su u Kulturni došli...
    Bruka.

Bili tamo kok 11h, verovatno još transferišu...

12. Jebote, šta ćeš tamo tako rano? :)

Koga boli kurac uostalom? (za Grandovce)
    Samo da ne dolaze u centar ponovo.

13. Šta je ovo kuj kurac??????

14. Не капирам одакле знаш да је због "Шишања" ова фризура. И ја љети носим мрвицу дужу. И пола друштва носи ове минималке. И ово су неки клинци, јеботе, можда је опклада нека.

Ovaj mali levo mi je komšija, eto odakle znam.

15. PrankMaster
    Kako će biti izvedeno da se ceo Beograd, sa ~ 2 miliona stanovnika, od čega, recimo četvrtina vozi, da se registruju. Ima mesta za tri cifre, i 2 slova. Stoga, moguće je napraviti samo 1059 različitih registarskih tablica... Ili sam ja prosto glup?
    EDIT: jbg, jeste lakše linkom ali ovako može brže da se pročita

16. јјово лакше је овако

http://vukajlija.com/forum/teme/21080?strana=1

И јесте заслужио да буде овде, следећи пут ће укључити мозак па се неће наћи овде :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.