Transfer blama

1. PrankMaster
    Kako će biti izvedeno da se ceo Beograd, sa ~ 2 miliona stanovnika, od čega, recimo četvrtina vozi, da se registruju. Ima mesta za tri cifre, i 2 slova. Stoga, moguće je napraviti samo 1059 različitih registarskih tablica... Ili sam ja prosto glup?

Da, sad se ismejah sa onog foruma. Koji ludak...

2. Кад чујем на вестима Србин Новак Ђоковић или Србин Немања Видић или Србин који год, приједу ми се говна одма! Јок, Либанац је јебени са таквим именом. Замисли у Финској на пример да кажу на телевизији Финац тај-и-тај појео неко говно. Идиотија.

3. Поводом мог последњег постера:

IMGhttp://i53.tinypic.com/34rcbw5.jpg/IMG

A ja мислио да он жели да лепо причамо... И још кад сам видео да је 95., знао сам да разговора нема...

4. au bre, mora da je bio neki mnoooogo dobar poster kad je mali toliko odlepio.
    Ali ne, moram da pazim šta pričam da i meni ne bi majku majcinu lololo

5. Dr, a da mu platis put, greota dete, nit vozi, nit para ima.:))

6. da ti majku majčinu jebem ali nemam čime

AUTOISPALA!!!

7. Da bre, nema cime ni da jebe. Mukica!

8. Dr, a da mu platis put, greota dete, nit vozi, nit para ima.:))

За њега да, ал за екипу немам толко пара.

9. За њега да, ал за екипу немам толко пара.

Ахахха. :))

10. da ti majku majčinu jebem ali nemam čime

HAhahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahah

11. da ti majku majčinu jebem ali nemam čime

Ја тек сад сконтао како се направила ауто испала : ))))

12. Joj, pa pozovi ga u goste naumači mu se bubrega i onda pokaži u novine tu sliku.

13. naumači mu se bubrega

Нисам сигуран да ли је алергичан на пикантерију.

14. DOživeo sam danas transfer kada sam u Blicu na "Hit dana" pročitao:

"A šta je Cane svirao u EKV?" - by Nemanja Stevanović

15. Ау брате, каква трансферчина. Толко бих је пукла у главу ногурдом, добила би инстант операцију умњака.

16. Kad ste već u Terminator fazonu, evo ga biser
    http://www.youtube.com/watch?v=7mbqeIAt67A

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.