Transfer blama

1. Oni su budući ministri i gradonačelnici

Трансфер.

2. AHAHAHA kako sam umro od smijeha zbog ovih demokrata...AHAHAHAHA

Stvarno me ufatio transfer blama, totalno pogođena tema.

3. buxsnetino,da ali pred kraj prvog polugodista

4. Au koliko su neopevano glupi oni DS retardi. 2 jebene recenice? 2 jebene recenice ne mogu da zapamte? Ni pedalj od naprednjaka odmakli nisu. Jebali ih njihovi usrani roditelji sto su ih uclanili u stranku, goveda retardirana, kud se razmnozise!

5. sta vam je,bice najbolji politicari,politicari se blamiraju vec u karijeri,a ovi jos nisi poceli a vec su se izblamirali...uz jos godine truda bice bolji i od danasnjih politicara

6. Ali kako je pala... Smejao sam se 5 minuta.

7. Jericho

Au koliko su neopevano glupi oni DS retardi. 2 jebene recenice? 2 jebene recenice ne mogu da zapamte? Ni pedalj od naprednjaka odmakli nisu. Jebali ih njihovi usrani roditelji sto su ih uclanili u stranku, goveda retardirana, kud se razmnozise!

Amin. Sve s' to ista govna.

8. Slađa neopjevana budala. Sad sam bukvalno vrištala od smijeha, mislila sam da će me izbaciti iz kuće.
    Al' kad je pala, 'ladno legla i prekrstila ruke k'o mumija.

9. Зар вам дозвољавају интернет у "кући" џД

10. Šta 'š, ja privilegovana.

11. Jericho
    Au koliko su neopevano glupi oni DS retardi. 2 jebene recenice? 2 jebene recenice ne mogu da zapamte? Ni pedalj od naprednjaka odmakli nisu. Jebali ih njihovi usrani roditelji sto su ih uclanili u stranku, goveda retardirana, kud se razmnozise!

+1

12. http://www.youtube.com/watch?v=cMRbg3QhtPw

po meni je ovo najveća kraljica dileja samo takva

13. Znate sta je fazon, ja sam clan omladine DS-a na paliluli i znam sve one likove :)

14. Sad sam htela da okačim za ovo povodom izložbe fotografija i omladine DS-a ili kako već, kad videh da ima.
    Živote, devojka se zacerekala, a čoveku osma godišnjica smrti. Još recituje. Još ne ume da nauči jednu rečenicu.
    :psuje:

15. dabogda svakom politicaru bila osma godisnjica smrti za 8 godina

16. Mora da je bila kod Čede Jovanovića da potraži savet kako da razbije tremu pred kamerama i očigledno ga je poslušala. :P

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.